2777
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنید بدونم چیکار کنم

119 بازدید | 12 پست

یکی هست تو اینستاگرام که خیلی کم از فامیل همسرم رو فالو کرد و از همون اول شروع کرد به فالو کردن من و همسرم!!

هردفعه درخواست میداد، چون من نمی شناختم قبول نمیکردم!! 

به همسرمم گفتم قبول نکن مشکوکه!

اما جالب اینه اون هرروز منو و همسرم رو چک میکنه! چون اگر بعد یه هفته، ده روز، حتی سه روز ! هروقت درخواست رو رد کنیم ، فردا سریع دوباره درخواست میده!!

از چک کردن هرروز پروفایل خودم توسط اون اکانت مطمعنم!

بعد جالبه مادرشوهر  و جاری منم فالو نداره!!

بنظرتون دشمنی داره که انقدر پیگیره؟

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگید چطوری میفهمی چک میکنه؟؟

وقتی تو یهو بعد ده روز رد کنی و فردا ببینی درخواست داده (هنوز ۲۴ ساعت نشده) یعنی دنبال صفحه هست

میبینه که از حالت ریکوست به فالو تبدیل شده باز ریکوست میده 

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
خوب چرا ریپورت نمیکنید

الان ریپورت کردم و بلاک

اما میگم بهتر نبود پیام بدم بشناسم؟ که بفهمم دشمنی دارم یا نه؟

از کجا میفهمی چکت میکنه؟

تا درخواست رو رد میکنم، فرداش دوباره درخواست میده 

این حرکت بعد دوماه ردخور نداره 

فضوله، راه ندادی بهش به نظرم بهتره هرچی کنکاش کنی بدتره انگار یه نیمچه راهی باز کردی طرف بتونه یه کاری بکنه همین که مسیرشو بستید به نظرم بهترین کار ممکن بود

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
فضوله، راه ندادی بهش به نظرم بهتره هرچی کنکاش کنی بدتره انگار یه نیمچه راهی باز کردی طرف بتونه یه کا ...

شوهرم بلاک نکرده میترسم، خطری نداره؟

شوهرم بلاک نکرده میترسم، خطری نداره؟

نه بابا چی‌کار میتونه بکنه وقتی دسترسی به محتوای پیجتون نداره عزیزم؟ نگران نباش اگر دیدی خیلی داره مزاحمت ایجاد میکنه، پیامی چیزی داد یا هرچی فوقش شکایت کن پلیس فتا راحت گیرش میارن و حسابشو میرسن

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
نه بابا چی‌کار میتونه بکنه وقتی دسترسی به محتوای پیجتون نداره عزیزم؟ نگران نباش اگر دیدی خیلی داره م ...

ممنونم 🌺