2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون رفیق بازه

724 بازدید | 23 پست

من دیگه خسته م اژش واقعا خسته م  درست بشو نیست  هرچی صبر کردم بدتر شد  ن پولش نه هیچیش به چشمم نمیاد بخوره تو سرش کاش رفیق باز نبود ولی هیچی نداشت 

یعنی چکارمیکنه

نرسیده به دریا🏖️                                                             اسمم ساحل🙂                                                                میشه برای شفای مادرم وسلامتی خوانوادم یه صلوات بفرستی🙏❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خاصی نمیکنه همش دوسداره مجردی با دوستاش بره بیرون یا باغ یا میشینن پاسور بازی میکنن 

خوب چه اشکالی داره باهاش کنار بیا تااز زندگی لذت ببری

نرسیده به دریا🏖️                                                             اسمم ساحل🙂                                                                میشه برای شفای مادرم وسلامتی خوانوادم یه صلوات بفرستی🙏❤️
منم مثل تو ام

دیروز جمعه بود منو برده بیرون که خرم کنه شب با دوستاش بره باغ من به حدی وسواس که وقتی منو میبره بیرونم هم عصبی میشم حس میکنم داره مثل بچه خر میکنه منو 

خوب چه اشکالی داره باهاش کنار بیا تااز زندگی لذت ببری

چ لذتی وقتی کل فکر و ذکرش دوستاشه همش دوسداره تنهای با دوستاش بگرده وقتاییم که منو میگرذونه از سرش باز میکنه که وقتی رفت نتونم بهانه بیارم خسته م ازش 

چقد شبیه منی

بخدا خسته م یه دختر کنارمون با حسرت ماشین مارو نگاه میکرد پیاده بود با شوهرش بخدا قسم منم با حسرت اونو نگاه میکردم داغ به پیاده روی عاشقانه رو دلم مونده ریدم تو این زندگی کاش اصلا زنش نمیشدم 

بخدا خسته م یه دختر کنارمون با حسرت ماشین مارو نگاه میکرد پیاده بود با شوهرش بخدا قسم منم با حسرت او ...

اگر جمع سالمی دارن اهله کثافت کاری نیست رها کن برمیگرده

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت