2777
2789
عنوان

چیکار کنم برای ورم زانوی مامانم

1622 بازدید | 33 پست

مامان من ۶۳ سالشه چند مدته زانو به پایین قشنگ به صورت وضوح ورم میکنه 

ارتوپد بردیم گفتن شاید رگاش گرفته سونو کردن گفتن چیزی نیست

دکتر قلب بردیم گفتن از قلب نیست

بازم ادامه داره ورمش دردشم غیر قابل تحمل شده 

نمیدونم کدوم دکتر ببرم ؟ چیکار کنم ؟ شما تجربه ای ندارین؟

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!

البته بگم آرتروز زانو هم داره

تازگیا هم خیلیا میگن یهویی خیلی لاغر شده 

دستاشم ورم میکنه 

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای از بین رفتن درد زانو  ما خرما رو داخل روغن تقت میدیم بعد پهن میکنیم میپیچیونیم دور زانو ..  بعدن دورشو سلوفن م میپیچیم و با زانو بند میبندیم ..  خیییییلی برای  درد زانو موثره 

صدای باران زیباترین ترانه ی خداست....
دکتر کلیه !!!

داخلی ببرم چی خوبه؟

سرگیجه نداره؟

نه فک نکنم 

گاهی علامت نارسایی کلیه هست ورم

و اینکه بعد از کلیه ببرین دکتر غدد.

گاهی سیستم لنفاوی به مشکل برخورده و درست نمیتونه فی لتر کنه و آب جنع میشه و ورم ایجاد میشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
برای از بین رفتن درد زانو  ما خرما رو داخل روغن تقت میدیم بعد پهن میکنیم میپیچیونیم دور زانو .. ...

مرسی عزیزم امتحان میکنم 

داخلی ببرم چی خوبه؟

اول برو کلیه و مجاری ادرار

اگر کلیه باشه وقت طلایی رو از دست نداده باشی و به دیالیز نرسه!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
گاهی علامت نارسایی کلیه هست ورم و اینکه بعد از کلیه ببرین دکتر غدد. گاهی سیستم لنفاوی به مشکل ب ...

مرسی پس اول میبرم متخصص کلیه

خالم اینجوری بود البته اون درد داشت رفت دکتر خوب خیابان انقلاب تهران خوب شد..دکتره یه پاش اینوره یه ...

تبریزیم عزیزم خدا رو شکر

اول برو کلیه و مجاری ادرار اگر کلیه باشه وقت طلایی رو از دست نداده باشی و به دیالیز نرسه!

ببخشید دستشوییم خیلی میره ادرار منظورمه خودش ناراضیه میگه نمیتونم بشینم هی دستشوییم میاد