فکر کنم بیشتر بستگی به تفاهم دو نفر و مدل شخصیتشون داره که چقدر با هم سازگارن
درسته،ولی معمولا کم پیش میاد دیگه با اختلاف مثلا ۲۰ سال یا ۱۵ سال ،خیلی با هم جور باشن و مثله هم فکر کنن،اما غیر ممکن نیست
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
عزیزم هر دو چند سالتونه و چند ساله بودین ازدواج کردین؟
من۱۸بودم اون۳۰ساله بود هردوهم بهمنی هستیم یعنی دقیقا۱۲سال بزرگتره ازم. اوایل بعضی اطرافیان مخالف اختلاف سنیمون بودن امامن دوست داشتم. خیلی رفاقتی رفتارمون هس وهیچوقت بهم نگفت بچه بازی درمیاری. اما باپسرعموم دوسال تفاوت سنی داشتیم وقبل ازدواجم عاشقانه همودوست داشتیم و درارتباط بودیم اونقدرمردسالاری داشت که اونهمه عشق دوسال پیامی دوام اورد فقط😅
من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
من ی مجردباتجربم زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم من ی چکاوک آزادم سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق) گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍 من میجنگم برای خوشبخت شدنم ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)