2777
2789

بچها من پنج‌شنبه رابطه جنسی داشتم نامزدم هستیم باهم صلح لباس زیرمو عوض کردم که برم سرکار تا عصر که اومدم متوجه شدم ترشحات قهوه ای رنگ دارم قهوه ایه کمرنگ

ینی رفتم سرویس ساعت مثلا ۲ کم تر بود تا اومدم خونه دیدم ترشحاتم بیشتر شده.تو‌گوگل سرچ کردم مریضی های بدی اورده حالا یه سوال دارم اینکه ۲ روز از رابطه گذشته ربط به رابطه داره؟راستی ببخشید جلوب اینه که داشتم واژنمو نگاه میکردم داخلش یه مقدار سفیدک زده بود(از خیلی سال پیش هم سفیدک میزد نمیدونم چرا) چرا کسی اینجورب میشه؟میشه کمک کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای بیشتر باز کنی موضوعو؟ نا سلامتی سایت پر آقاس  خب مشکلی دارید ماما رو واسه چی گذاشتن بر ...

نادان حتما پول نداره یا موقعیتش نیست بره دکتر. چرا بعضی ها انقدر پررو و گستاخ هستید که به پرسشهای دیگران ریشخند میکنید یا مثل آپاچی ها گزارش میزنید یا تذکر میدید. این سایت آقا نباشه سایتهای دیگه که هست. الان برو دیجی کالا شورت گذاشتن برای فروش مردم هم نظر دادن فلان بود چطور بود یا کلی سایتهای دیگه. چه ربطی داره این بنده خدا هم مشکلش رو بپرسه. نمیشه که جلو سایتها رو بست این سایت رو ببندی باقی رو چیکار میکنی. آقایی که خودش بخواد همچین موضوعهایی رو جستجو کنه همه جا می تونه این کار رو انجام بده. هم نی نی سایت و هم سایتهای دیگه. چقدر بدم میاد از آدمهای بی منطق و صد البته نادان 

نادان حتما پول نداره یا موقعیتش نیست بره دکتر. چرا بعضی ها انقدر پررو و گستاخ هستید که به پرسشهای دی ...

اره بخدا من با کلی استرس متن رو نوشتم تا چهار نفر بتونن منو راهنمایی کنن بد دیدم یه سری ها خندیدن یکی هم ک اینجوری خوب اگر حوره دیگه ای حل میشد که اینجا نمینوشتم

میخوای بیشتر باز کنی موضوعو؟ نا سلامتی سایت پر آقاس  خب مشکلی دارید ماما رو واسه چی گذاشتن بر ...

شمام خودت موضوعاتی که نمیتونی هرجایی بگیو خوب اینجا کفتی منم الان با این حجم استرس شرایط ماما رفتن رو ندارم پس برای جی موضوعو انتخاب کردم مشاورین پزشکی اینم یه موضوع طبیعیه دیگه مگه اینجا فیلم اپلود کردم عزیزم!!!!