2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی خوشگل لایکم کنه

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️

یه مامان خوشگل لایک کنه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

روز پنجشنبه 27 آبان بود که من دردایه خفیفی مثل پریود داشتم و قرار بود برم چکاب بشم با مامانم راه نیم ساعته بیمارستان و پیاده رفتیم و من نوبتم شد برای چکاب رفتم رو تخت دراز کشیدم واسه صدای قلب نی نی صداش و شنیدم و ماما دستش و گزاشت روشیکمم بهم گفت درد احساس نمیکنی گفتم نه درد کمر فقط یکم دارم درضمن اینم بگم که من تازه سی و شش هفته و ی روزم بود خلاصه پنج دقیقه دستش رو شکمم بود و گفت انقباض های زایمانی داری بعد گفت بزار معاینت کنم معاینه کرد و گفت توکه سه فینگر بازی

دوتا زایمان کردم خاطرات ندارم

تا میرسم بیمارستان زایمان میکنم😐😂😂😂

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
میشه دردش توصیف کنی اخه منم طبیعیم گفتم ببینم دردش چجوره

حس میکنی کمرت داره شکافته میشه همراه با سفت شدن شکم که بهش میگن انقباض این سفت شدن جوری هست حس میکنی حتی نمیتونی نفس بکشی و تکون بخوری

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

دردش خیلی زیاده ولی میتونی تحمل کنی نگران نباش یه درد شیرینه وگرنه هیچ مادری با اوردن اولی و کشیدن ا ...

میخوام بدونم تو کدوم قسمت بدنه دردش 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

بعد گفت برو خونه و وسایلتو جمع کن یه ناهار سبک بخور و بیا برو بالا بخاب برای بستری منم اومدم به مامانم که بیرون منتظرم بود گفتم مامان من امشب یا فردا زایمان میکنم خلاصه زنگ زدم شوهرم و اومد دنبالمون من رفتم خونه و به مامانم گفتم مامان یه سوپ برام بزار اخه من همش ترس اینو داشتم که دسشویی کنم خدایی نکرده😂😂😂بعدش ساکمو برداشتیم و شوهرم رفت دنبال کارای بستریم