2777
2789
عنوان

بد ترین عادت یا اخلاقی که دارید چیه😂😶بگین ببینم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 26 پست
خوب پس تو خوبی بابا. من اصلا صبر ندارم

اره خیلی صبورم زود از کوره در نمیرم...ولی اونایی که زود عصبی میشن به نظرم هیچی تو دلشون نیست!اطرافم همچین آدمی رو دارم بیچاره زودی عصبی میشه ولی بعدش پشیمون میشه

..el miedo es estúpido, arrepentirse también
اره خیلی صبورم زود از کوره در نمیرم...ولی اونایی که زود عصبی میشن به نظرم هیچی تو دلشون نیست!اطرافم ...

اره نظرت درسته. منم هیچی تو دلم نیست بعدش میرم از دل طرف هر طور ک شده درمیارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره نظرت درسته. منم هیچی تو دلم نیست بعدش میرم از دل طرف هر طور ک شده درمیارم

اشکال نداره خیلی سخت نگیر...قرار نیست که همه شبیه هم باشن...بعدم وقتی از دلش درمیاری یعنی واقعا دلت پاکه و راضی نیستی کسی از دستت ناراحت و دلخور باشه

..el miedo es estúpido, arrepentirse también
خواستم واسه همین موضوع تاپیک بزنم اما ترسیدم کاربرا فحشم بدن. واقعا ناراحتم براش اما نمیدونم چرا ی ح ...

دیگران را ببخشید…

بی عقلی ؛ تهمت ها،خیانت و بی ادبی

نشانه عدم بلوغ روحی انسان هاست.

انسان هاي‌ نارس این موارد را زیاد دارند ؛

شما انسانی رسیده باشید!

با سبکبالی و بدون این که قضاوت یا سرزنش کنید ؛

و بدون این که از این حرفها ناراحت شوید…

از کنار اینها رد شوید …

اگر هوای دل تان ابری شد و چشم هایتان باریدند،

بگذارید این اشک ها باران رحمت و بخشش باشند

برای انها که نمی‌دانند و زمین دلشان خشک شده است

اینجاست که دل بخشنده شما

چشمه جوشانی می‌شود که به منبع عظیم لطف خدا متصل شده است

دیگران را ببخشید… بی عقلی ؛ تهمت ها،خیانت و بی ادبی نشانه عدم بلوغ روحی انسان هاست. انسان هاي‌ نا ...

ممنونم. بخشیدمش اما نمیدونم چرا احساس میکنم بازم دلمو میشکونه نمیدونم چجوری بگم

من باید هر روز فیلم ترسناک  ببینم نمیدونم چرا 😐😐😂😐

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
ممنونم. بخشیدمش اما نمیدونم چرا احساس میکنم بازم دلمو میشکونه نمیدونم چجوری بگم

تو دلت بزرگ تو بازهم ببخشش چون اون الان حتی سلامتی ک تو ام داری نداره و مجبوره ب خاطر کمبود ها حسادتش سختی ک می‌کشه تو دوران درمانش با اینجور کارها بخواد حال ی عده خراب کنه اما تو دلت دریا باشه 

تو دلت بزرگ تو بازهم ببخشش چون اون الان حتی سلامتی ک تو ام داری نداره و مجبوره ب خاطر کمبود ها حسادت ...

میدونی عزیزم من اصلا کینه ای نیستم بدجنس هم نیستم. ولی یادمه حامله بودم خونه شون بودم رفت تو اشپزخونه هول هولکی لیموشیرین خورد و اومد با من ب حرف زدن بوش رو فهمیدم خیییلی دلم خواست با اینکه خونه خودم همه چیز داشتم تو یخچالم اومدم خونه ما خوردم لیموشیرین اما اون بو رو نداشت بخدا هنوزم یادم نرفته بوش. یا اینکه تو حاملگی خییلی اذیت بودم خییلی غریب بودم اینجا میدونست چ اوضاعی دارم و اصلا انگار ن انگار 

. کل اون هشت ماه بار داریم یک بار بهم سر زد اونم ب اصرار شوهرم اومد گفت تو ک چیزیت نیست منو کشوندی تا اینجا.ب بچه تو شکمم با اخم میگفت بیا ک دیر اومدی حالا تو جمع. خییلی دلم شکست. اینا ک گفتم یک درصدشم نیست. درصورتی ک من صادقانه و دلسوزانه کمکشون کرد اما نوبت من ک رسید کشیدن کنار