2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با منه یا شوهرم

1752 بازدید | 88 پست

نمیخوام سرتونو درد بیارم خیلی طولانیه اگه حوصله ندارین نخونین

شوهرم اقوام دورمونه ما راهمون دوره از دو تا استان دیگه اولش با عشق زیاد باهم ازدواج کردیم بقول خودش عشق اولش بودم و این حرفا

تا میومد خونه ما خوب بود همه چیز مامانم خیلی زحمت میکشید هدیه میخرید براش بهترین پذیراییا رو ازش میکردیم 

من توی دوران عقد و نامزدی اصلا نیومدم خونشون

بعد ک ازدواج کردیم اصلا هیچ کس بهم محل نمیزاشت من ادم گرمی بودم بهم بی محلی میکردن

منم دوس نداشتم زیاد برم خونه پدر شوهرم

میگفتم هفته ای یه بار میام باهات

خونه پدرشوهرم دوره یه شهر دیگه ان

بعد قاطی میکرد دعوا میکرد وای اصن یه وضی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی عصبی میشدم چون هیچوقت بهش نه نمیگفتم واسه رابطه وقتی میدیدم این کارو میکنه دیگه بهم میریختم ی بار ب روش اووردم گفت من از مجردی ک اینکارو میکردم بهش اعتیاد دارم ترک میکنم و قول میدم و اینا

ای روزگار لعنتی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

حالا اونروز گفت پاشو غذا میخام منم پریود شده بودم نمیتونستم از جام تکون بخورم شروع کرد بد و بیراه کفتن ک حتما پاشو غذا میخام منم حس کلفت بودن بهم دست داد پریدم بهش و هرچی ب دهنم دراومد بهش گفتم و ب روش اووروم ک اره تو جقی هستی و هرزه ای و بهم خیانت کردی و ..