2777
2789

یه پیر مردیه

بردنش ای سی یو

اون شب میگفت تنگی تنفس دارم

احتمالا به این دلیل بردنش آی سی یو

فوت نشه🥺

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون که شاخ به شاخ زده بهش راننده ماشین مقابل

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
اول که این شالله که اتفاقی نیفته ثانیا اگرم‌افتاد نگران‌نباشید چون‌هم بیمه هستید هم قتل حساب نمیشه

بیمه نیست ماشین😭

واقعا عجب

خیلی استرس دارم

بیمه نداره که هیچی

تست الکل ازش گرفتن مست بوده

اعتبار گواهینامش هم تموم شده

واقعا عجب

خیلی استرس دارم

بیمه نداره که هیچی

تست الکل ازش گرفتن مست بوده

اعتبار گواهینامش هم تموم شده

بیمه نیست ماشین😭

برات صلوات میفرستم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عزیزم، سعی کن زیارت عاشورا رو با صد لعن و صد سلام بخونی، و امام حسین رو واسطه کن. ان شاءالله که به خیر میگذره