2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 88 پست
[QUOTE=219347342]بعد حالا هم ک ۸ سال از اونوقت میگذره هنوز این کارشو ادامه میده من دیگه روانی شدم اص ...

اونم بگه سلام مشاور من کنار زنم که خوابیدم خود ارضایی میکنم چی کار کنم به نظرتون ؟🤣

روش نمیشه که

یک لبخند می‌تونه یه دوستی رو شروع کنه🌹یک کلمه می‌تونه یه دعوا رو تموم کنه🌹یک نگاه می‌تونه یه رابطه رو نجات بده🌹و یک آدم می‌تونه زندگیتو تغییر بده🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قیافم خوبه حالا میگه اگه نیکول کیدمن هم ک باشی وقتی ب من احترام نمیزاری نمیتونم باهات رابطه داشته باشم

ولی دروغ میگه یه مدت مطیعش بودم هرکاری میخاست میکردم بله چشم گو انقد عقده هاشو خالی میکرد و تحقیرم میکرد ک نگو تا جایی ک یه بار بهم گفت ج نده منم دیگه بعد از اون دیدم فایده نداره جوابشو میدم ک حد خودشو بدونه

خب بره پیش یه آقا خیلیا مشکلاتشون از این بدتره حل کردن

مردا مغرورن چه جلو خانم چه آقا نمیگن این چیزا رو

یک لبخند می‌تونه یه دوستی رو شروع کنه🌹یک کلمه می‌تونه یه دعوا رو تموم کنه🌹یک نگاه می‌تونه یه رابطه رو نجات بده🌹و یک آدم می‌تونه زندگیتو تغییر بده🌹
ن این خودشو علامه دهر میدونه هیچکسو ادم حساب نمیکنه

میدونی عزیزم خودارضایی میکنه چون میتونه تو تصوراتش هرکسی رو‌......راه حل تو این که همون لحظه که داره اون کار میکنه بدون هیچ صدایی نگاهش کنی ببینه تو داری نگاه میکنی از اون به بعدش استرس این رو میگیره که هربار یکی داره نگاهش میکنه چون خودارضایی  ی کار توهمی برا همون نگاه کردنت میتونه اون ترک بده

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

میدونی عزیزم خودارضایی میکنه چون میتونه تو تصوراتش هرکسی رو‌......راه حل تو این که همون لحظه که داره ...

نه بابا چند بار موقع خود ارضایی پریدم بهش ولی فایده نداره خیلی حیوونه دیگه میره زیر پتو پاهاشو حالت زانو چطور خم میکنی پتو میار بالا بعد زیرش میزنه فکر میکنه چون اونجوری کرده معلوم نیس و داره میزنه دیگه راحت من بیدار باشمم این کارو میکنه عوضی حالم ازش بهم میخوره

کلا س  ک   س کردن ی کاریه که اصلا دوست نداری کسی موقع انجامش ببینتت وقتی ببینی کسی داره نگاهت میکنه دیگه ازش لذت نمیبری چون دائم می‌ترسی کسی تورو ببینه مثلا تو اوج یهو این حس میاد سراغت که نکنه کسی اون خالی شدن و لرزش منو ببینه این راه حل من به توعه فعلا ترکش بده تا بعد بتونی به خودت جذبش کنی

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا