2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده ...من یک مادرم که بچم توی شکم بهش خون نمیرسه😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 37 پست
نه من دوتا سقط تو هفته های اول داشتم که قلب نداشت..بعدش که رفتم دکتر واسه بارداری دکترم از دوماه بعد ...

بازم خداروشکر بچت به یه سنی رسیده که میتونه بیرون زنده و سالم بمونه 😍

انشالله مشکلتون حل بشه و سلامت دنیا بیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سقط خیلی دردناکه واقعا انشالله برو تحت نظر یک دکتر خوب باردار میشی به سلامتی ..ازمایشای انعقادی رو ...

آره عزیزم خیلی دردناکه انشالله نه شما نه هیچ زن دیگه ای خدایی نکرده تجربش نکنین.فعلا وضع مالی مون خوب نیس کلی بهترشد حتما میرم دکتر اینبار تا علت رو پیدانکنم هیچ وقت نمیزارم باردارشم چون فقط خودمو عذاب میدم😭😭😭

💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲
آره عزیزم خیلی دردناکه انشالله نه شما نه هیچ زن دیگه ای خدایی نکرده تجربش نکنین.فعلا وضع مالی مون خو ...

ببین بالاتر خانومه گفته دوبار سقط تشکیل قلب داشته ، اسپرین خورده بارداره الان هفته های ۲۸ به بعده که رشد بچه کم شده ..اما خب بچه به سنی رسیده که بتونه بیاد بیرون 

بعضیا هم با آسپرین کلا تا آخر بارداری مشکلی براشون پیش نمیاد ...

اسپرین هم قیمتی نداره اونقد ، داروعه 

اما امیدت رو از دست نده، انشالله دستتون بازتر که شد اقدام کن تحت نظر دکتر دارو بخور ، سالم و سلامت دنیا میاد ..علت سقط شما احتمال زیاد همین انعقاد خونه که نمیزاره قلبش شکل بگیره

عزيزم انقدر خودتو اذيت نكن سر مساله بيخود واست هپارين ميزنن؟؟تشخيص اي يو جي ار دادن؟منم خونرساني جفت به جنينم كم بود ولي زود فهميدن اسپرين شروع كردن در نهايت پسرم سه روز ان اي سيو بود ،سمت چپ فقط بخواب و تا ميتوني مغزيجات بخور اين روزا ميگذره فقط يه استرس بيخود به بچه وارد ميكني اينارو كسي به من نگفت ولي من به تو ميگم از بارداريت لذت ببر و استرس نداشته باش

عزيزم انقدر خودتو اذيت نكن سر مساله بيخود واست هپارين ميزنن؟؟تشخيص اي يو جي ار دادن؟منم خونرساني جفت ...

من امپول انوکساپارین میزنم روزی یکی 

اسپرین میخورم روزی دوتا 

و کلی دارو دیگه 

خب برای من مقاومت شریانم خیلی بالاست ،، شدیده 

ببین بالاتر خانومه گفته دوبار سقط تشکیل قلب داشته ، اسپرین خورده بارداره الان هفته های ۲۸ به بعده که ...

ممنونم عزیزدلم انشالله که فقط علتش مشخص بشه که من بتونم درمان کنم توکل بخدا.غلظت خون ممکنه داشته باشم چون بهم گفتن خونت غلیظه ی بار

💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲