2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده ...من یک مادرم که بچم توی شکم بهش خون نمیرسه😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هیچ جای دنیا علتش مشخص نیست، از هر هزار تا ، یکی اینطوری میشه 

منم از هفته ۲۸ اینطوری شدم‌..البته از قبل بارداری اسپیرین مصرف کردم و از هفته ۱۲ روزی دوتا هپارین وگرنه  تو هفته پایین اینجوری میشدم...الان دکتر چی گفته بهت؟!نمیشه بچه رو هفت ماه بدنیا آورد؟!

منم از هفته ۲۸ اینطوری شدم‌..البته از قبل بارداری اسپیرین مصرف کردم و از هفته ۱۲ روزی دوتا هپارین وگ ...

بعد بچتون چند هفته دنیا اومد؟ وزنش چقد؟ 

الان رشدش خوبه؟ 

اخه بچه ۲۶ هفته دنیا بیاد اینقد مشکلات زیاده اذیت میشه ، مگه طفلی چقده که بتونه سختیارو تحمل کنه 

چند هفته سقط داشتین؟  شما برین تحت نظر پریناتولوژی ، و بگید سقط داشتین .براتون آسپرین تجویز می ...

اولی براساس ۲۰فروردین ۹۸/ LMP16 هفته/جنین۵هفته رشد کرد من مقاومت کردم شاید دوباره رشد کنه ولی نکرد😭😭😭😭

دومی هم ۸مهرامسال/۱۰هفته بودم جنین ۶هفته مونده بود😭😭😭😭😭

خیلی عذاب کشیدم برای دومی سقط بشه خیلیییی😢😭😭😭😭

💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲
منم از هفته ۲۸ اینطوری شدم‌..البته از قبل بارداری اسپیرین مصرف کردم و از هفته ۱۲ روزی دوتا هپارین وگ ...

ینی شما یک بارداری قبلی داشتین که آی یو جی آر بوده؟ 

دوباره توی بارداری بعدی تکرار شد؟

بعد بچتون چند هفته دنیا اومد؟ وزنش چقد؟  الان رشدش خوبه؟  اخه بچه ۲۶ هفته دنیا بیاد ا ...

هنوز که بدنیا نیومده .۳۲هفته ام.وزنش ازونروز فک کنم ۲۰۰گرم زیاد شده..امروز باز میرم دکتر..دیروز پیش ماما بودم گفت شکمت خیلی کوچیکه اصلا رشد نداشته..ولی دکتر خودم امپول ریه داده ودلگرمی میده میگه یه کیلوونیمم باشه میذاری تو دستگاه چاره ای نیست

من چون دیرسقط شون کردم اذیت شدم رحمم فقط رشد کرده بود جنین رشد نکرده بود😭😭😭هردو هم کورتاژشدم چون هیچ خونریزی ای نداشتم

💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲
ینی شما یک بارداری قبلی داشتین که آی یو جی آر بوده؟  دوباره توی بارداری بعدی تکرار شد؟

نه من دوتا سقط تو هفته های اول داشتم که قلب نداشت..بعدش که رفتم دکتر واسه بارداری دکترم از دوماه بعد سقطم اسپیرین شروع کرد..شیش ماه خوردم یهو باردار شدم..

عزیزم مشکل ما هم همینه دیگه چیکار کنیم..من دوهفته پیش گریون رفتم مطب..یه دختری رو اونجا نشونم داد کفت این هشتصد گرم بوده الان انقد شده.میره تو دستگاه نگران نباش🥺🥺گفت باشیر خشک بزرگش میکنی

اولی براساس ۲۰فروردین ۹۸/ LMP16 هفته/جنین۵هفته رشد کرد من مقاومت کردم شاید دوباره رشد کنه ولی نکرد😭 ...

سقط خیلی دردناکه واقعا

انشالله برو تحت نظر یک دکتر خوب باردار میشی به سلامتی ..ازمایشای انعقادی رو انجام بده 

پس من چی بگم چی دردناکتر از اینکه ۵ ماه بچم توی شکمم زنده بود رشد کرده ، تکون خورده باهاش حرف زدم 

دل بستم بهش ...با حرفام تکون میخورد 

کلی ارزو داشتم براش لباس خریدم تخت و کمد خریدم 

اتاقشو داشتم میچیدم ...یهو اینطوری گفتن

روحیتو از دست نده

آزمایش هاشو دادم خوب بودن ازمایشام نمیدونم از چیه ، دکترا هم نمیدونن 

انشالله که مشکلت حل میشه وبچتم رشد میکنه وبسلامتی زایمان میکنی ومیاد بغلت.توکلت بخداباشه عزیزم همچی دست خداس.دعا کن.برای آرامش خودتو بچت قرآن بخون