2777
2789

۲۲ هفتم بود دکتر گفت بچت از طریق بند ناف بهش خون نمیرسه و رشدش دو هفته عقبه😔

من که بارداریم خدا خواسته بود، کاملا اتفاقی بود 

اصلا اقدام نکرده بودم، اما بعد از شنیدن صدای ضربان قلبش عاشقش شدم و خداروشکر کردم که بهم هدیه داده 

ناشکری نکردم 😔

حالا ۲۴ هفتمه منتظرم یک هفته دیگه برم سونوگرافی 

بچم هنوز تکون میخوره اما ضعیفتر از قبله 😔

توی بارداریم وقتی ناراحت بودم، تکون میخورد 

میگفتم ببین طاقت ناراحتیمو نداره چقد دوسم داره 😔

حالا هم با وجود اینکه عاشقش هستم ، از خدا خواستم بچه رو سالم بهم بده اما اگر خدایی نکرده مشکلی داره نمیخام اذیت شدنش رو ببینم و آب بشم یک عمر ..

برام دعا کنین خانوما😔🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله هرچی خیره و بصلاحه

اقایون درخواست ندن                       من قرض کردم تا برات خرج کردم               من کف خیابون وبرات فرش کردم     من واسه داشتنه تو نذر کردم         من تو رو ی فرشتع فرض کردم

توکلت به خدا باشه عزیزم. روزهای سختی توی زندگی پیش میان که اگه نگاه کنیم میتونستن خیلی بدتر باشن. از خدا میخوام این نی نی رو سلامت بذاره توی بغلت. هرچیزی هم پیش اومد صبور باش عزیزدلم

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
عزیزم دللللللم راهی نیست خون برسه بهش?

کلی دارو و امپول دارم مصرف میکنم اما خب مقاومت شریانم اونقدر زیاده که امیدی نیست

برای همین نمیخام اذیت بشه ، بچم هنوز ۴۰۰ گرمم نبود چطور میخاد تحمل کنه محیط بیرون رو اگه دنیا بیاد 

یعنی اگه بچه رشد نکنه یا رشدش متوقف بشه خون بهش نمیرسه؟؟؟؟؟

💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲
کلی دارو و امپول دارم مصرف میکنم اما خب مقاومت شریانم اونقدر زیاده که امیدی نیست برای همین نمیخام ا ...

من دوتا سقط داشتم خیلی زجرکشیدم بخاطرشون چون واقعا عاشق بچه بودم ولی اصلا علت سقطام مشخص نمیشن نمیدونم چیکارکنم😭😭😭😭😭😭😭😭

💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲
یکی از دلایل توقف رشد بچه توی رحم، خون نرسیدن بهشه

دکترتون نگفت چرا خون به بچه نمیرسه علتش چیه؟؟؟ممکنه مشکل خون یا انعقادخون باشه؟

من دوتا سقط داشتم خیلی زجرکشیدم بخاطرشون چون واقعا عاشق بچه بودم ولی اصلا علت سقطام مشخص نمیشن نمیدو ...

چند هفته سقط داشتین؟ 

شما برین تحت نظر پریناتولوژی ، و بگید سقط داشتین .براتون آسپرین تجویز میکنن خیلیا اینطوری بچه دار شدن