2777
2789
عنوان

از زندگی متاهلی خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 4718 بازدید | 96 پست
من اونو محدود نکردم البته قبلا  آدم بدی نیس ولی همون اوایل ازدواج ی سری اشتباها کرد ک به روحم ...

هرآدمی تویه سنی ممکنه نادونی کنه اگه اشتباهش واسه گذشته بوده شماهم فراموش کن خسته ای یه مدت برو خونه پدرت یااگه ممکنه یه سفرمجردی بافامیل یادوستات بدون شوهرت برو خستگی درکن روی فکرت کلرکن برگرد زندگیت هم الکی خراب نکن بعدا حسرتش نکشی،ببین مجردی تایه سنی خوبه وخوش میگذره بعدازون نه خودت حوصلش داریرنه بقیه پایتن امیدوارم حرفم بدردت بخوره

کتاب معجزه شکرگزاری راندا برن تبادل نظر دقیقا عین همین کلمات بالا رو داخل گوگل سرچ کنید و نظرات رو ...

مرسی عزیزم 

اصلا همین لحنت کلی انرژی بهم داد 

حتما میخونم 

مرسی عزیزم امیدوارم تمام خوبی ها و حس خوب بیان سمتت🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول دکتر برو  

بعد آزمایش بده 

بعد به دکتر بگو برات ویتامینی چیزی بنویسه... 

کمبود منیزیوم باعث خستگی میشه 

مراجعه به پزشک... 

بعد حتما نی نی بیار 

یک حس خوبیه 

یک کوچولو که مال خودته... 

حالت بهتر میشه 

هرآدمی تویه سنی ممکنه نادونی کنه اگه اشتباهش واسه گذشته بوده شماهم فراموش کن خسته ای یه مدت برو خونه ...

اره خب 

من زندگیمو دوست دارم 

وگرنه دلیل واسه طلاق و جدایی داشتم دلیل موجه !!! 

اما احساس میکنم چون نتونستم کامل هضم کنم اینجوری شدم 

نیاز دارم واقعا ی مدت از همه چی دور باشم 

مسافرت هم نمیتونم برم 

شوهرم موافق نیس

گاهی پیش میاد که واقعن نیاز داریم تنها باشیم 

سعی کنید اون زمانی که نیاز به تنهایی دارید همین فضا رو برای خودتون مهیا کنید تا تجربه کنید که آیا با همین تنهایی از نظر روحی که خاستید ارضا می شید یا نه

ولی نزارید این خاسته هاتون تداوم داشته باشه 

نگاهتون رو تغییر بدید، نقاط قوت خودتون ، همسرتون و زندگی تون رو بولد کنید 

اینا خیلی مهمه عزیزم

گاهن منم به تنهایی نیاز دارم ، باور بفرمائید به همسرم می گم نیان خونه ، تا به اون آرامشی که در لحظه ، با تنهایی نیاز دارم برسم  

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
همون دیگه تازه باید بااین شرایط هم سرویس بدی .اه فعلا اصلا بچه نیار

اگه هم میخواستم پشیمون شدم 

میدونی آدم کینه ای و انتقام جویی نیستم 

ولی اونقدر هم روحیه ام خوب نیس ک بذارم ی آدمی ک هر کاری دلش خواسته کرده بی تاوان همه چی به کامش باشه 

شوهرم بچه میخواد 

ولی گفتم من هنوز درست زندگی نکردم تازه چند ماهه دارم میفهمم زندگی یعنی چی 

اگه خیلی عشق بچه بودی سرت رو تو زندگی میکردی 

ولی واقعا زورم میاد بیام بچه هم بیارم خوش بحال همه بشه ولی من چی؟

نیاید ی روز خوش ببینم حداقل یکم بفهمم زندگی چیه 

برا همین اسمش تلافی یا انتقام یا هر چی 

نمیارم 

تا اونم بفهمه زمانی ک چیزایی که از رابطه انتظار داشتم و نبود چه حسی داشتم 

هم اینکه خودمم یکم بهتر بشم 

بچه نداری و اینقدر خسته ای بچه بیاری که میپوکی

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

منم اینشکلی شدم اصلا صبحا حوصله کار کردن ندارم حوصله صبحانه ببروبیار ندارم ولی خونمو تمیز میکنم و غذا و چایم همیشه اماده هست ولی اصلااااااا حوصله صبح بیدار شدن و صبحانه آوردن رو ندارم دیروزم بحث شدیدی کردیم من یه کم زدمش چون به چهرم توهین کرد بعدش تکذیب کرد

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
گاهی پیش میاد که واقعن نیاز داریم تنها باشیم  سعی کنید اون زمانی که نیاز به تنهایی دارید همین ...

منم همینم 

همینکارارو میکردم 

ولی واقعا کارساز نبود برام 

عمیق تر از این حرفاس 

با اینحال بیشتر به خودم سخت گرفتم 

بهتر شدم ولی یهو میبینی بعد ی مدت طولانی اینجوری بروز میدم 

ممنونم عزیزم 

واقعا از ته دل بهترین هارو میخوام واسه ادمایی ک میان به دور از قضاوت راهنمایی میکنن 🌹🌹

تقریبا محاله

من خودم ۱۰ساله زندگی مشترک دارم هرروز که میگذره مسئولیت بیشتر میشه سعی کن بپذیری دیگه خودتو با شرایط وفق بده وگرنه نابود میشی

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

منم همینم  همینکارارو میکردم  ولی واقعا کارساز نبود برام  عمیق تر از این حرفاس&nbs ...

سپاس از شما دوست 

امیدوارم به قلبتون آرامش برگرده 

من بانوی بسیار قویی هستم 

لطفن شما هم قوی باشید 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

اصلا زندگی متاهلی یه جوریه نه میتونی فرار کنی نه میتونی جدا بشی انگار مجبوری کنار بیای و درست کنی مسائل رو 

تا مسائل هم حل نشه نمیتونی خوشبخت باشی 

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله