2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۳هفته

عزیزم لابد شکمت میخاد بزرگ بشه بچه اولم اینجوری درد داشتم

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  
من دومیمه

خدا نگهش داره عزیزم ولی چون شکمت میخاد بزرگ بشه اینجوریه

میگم شکمت از کی بزرگ شد؟

من ۸ هفتمه و شکم دوممه و خیلی لاغرم قبلا یکم شکم داشتم الان یهویی شکمم بزرگ شد از وقتی فهمیدم باردارم روز به روز بزرگتر میشه طبیعیه؟

به نظرم بیشتر از سن بارداریم نشون میده

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  
خدا نگهش داره عزیزم ولی چون شکمت میخاد بزرگ بشه اینجوریه میگم شکمت از کی بزرگ شد؟ من ۸ هفتمه و شکم ...

ممنون عزیزم همچنین واسه شماسراولی که تونه ماهگی یکم شکم آوردم درحدنفخ😅🤭اینم شش ماهه ام فقط یکم چاق شدم ازپهلو😅حالاشکمم کی میخوادبیادخدامیدونه شماچن هفته ای

خدایاخودت نگهداردخترم وپسرم باش

فشارتو چک کن حتما.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
ممنون عزیزم همچنین واسه شماسراولی که تونه ماهگی یکم شکم آوردم درحدنفخ😅🤭اینم شش ماهه ام فقط یکم چاق ...

نی نی تو راهیت چیه خدا حفظش کنه 

نه والا من یهویی شکم دراوردم ولی بچه اولم تا ۶ماهگی هیچی معلوم نبود چسبیده به کمرم بود