2777
2789
نی نی تو راهیت چیه خدا حفظش کنه  نه والا من یهویی شکم دراوردم ولی بچه اولم تا ۶ماهگی هیچی معلو ...

پسره یه دخترچهارساله ام دارم که تاحدمرگ عصبیم میکنه 

خدایاخودت نگهداردخترم وپسرم باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی به فشارم ربطی داره همیشه رودهه

وقتی فشار تو بارداری بالا میره قسمت بالا و اطراف شکم درد میگیره.برای احتیاط فشارتو چک کن.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
پسره یه دخترچهارساله ام دارم که تاحدمرگ عصبیم میکنه 

عجب شرایطمون شبیه همه منم پسر دارم ۴سالشه البته برج ۱۲ ۴سال کامل میشه ولی ارومه قبلا عصبیم میکرد ولی یاد گرفتم چطوری کنترلش کنم

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  
عجب شرایطمون شبیه همه منم پسر دارم ۴سالشه البته برج ۱۲ ۴سال کامل میشه ولی ارومه قبلا عصبیم میکرد ولی ...

توروخدابه منم یادبده من گاهی کتکشم میزنم دسته خودم نیس خیلی عصبیم میکنه شدیدن لجبازه اصلاحرف حالیش نمیشه

خدایاخودت نگهداردخترم وپسرم باش
توروخدابه منم یادبده من گاهی کتکشم میزنم دسته خودم نیس خیلی عصبیم میکنه شدیدن لجبازه اصلاحرف حالیش ن ...

ببین گلم اگه واقعا دیگه نمیخای کتکش بزنی اینکارارو از امروز انجام بده 

به خدا بچه منم اینجور بود الان فقط یکم بازی میکنه میاد داخل خونه خیلیم ارومه و فقط بوسم میکنه 

وقتی کاری میکنه عصبانیت میکنه تو حرفی نزن یا بچتو نزن برو بغلش کن بهش بگو چرا مامانیو اذیت میکنی دیگه تکرار نکن 

دوباره اگه باز هم کار بد کرد ارووووم باهاش حرف بزن 

بچه من کارای بد میکرد مثلا دس به اونجاش میزد میگفت بیا بوسش کن یا بیا باهاش بازی کن😂😂

ولی چون اروم بودم باهاش زود اخلاقش درس شد 

بخدا قبلا هرروز کتکش میزدم ولی الان هیچ 

فقط اردم باهاش رفتار کن به مدت یروز هرکاری کرد عصبانی نشو و اروم باش و ببین...

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  
توروخدابه منم یادبده من گاهی کتکشم میزنم دسته خودم نیس خیلی عصبیم میکنه شدیدن لجبازه اصلاحرف حالیش ن ...

مثلا چه کارایی انجام میده.؟