2777
2789
عنوان

رفلاکس وشیر نخوردن دوقلوهام 😭

180 بازدید | 12 پست

سلام دوقلوهام رفلاکس دارن شیر ببلاک آی آر بهشون دادم ولی از وقتی استفاده کردم اصلن وزن نگرفتن دوباره رفتم دکتر شیر آپتامیل پپتی بهشون داد اصلن دوست ندارن نمیخورن نمیدونم چکار کنم خسته شدم شیر نمیخورن وزن هم نمیگیرن خودشون هم خیلی ریز وکوچولو هستن چکار کنم 😭😭

عزیزم منم دوقلو دارم البته بزرگ شدن مبارکت باشه چران شیر نان یا گیگوز نمیدی بهشون  من به پسرم دارم ببلاک میدم ماشالله خرسی شده ببلاک یک که عالیه

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر بچه های رفلاکسی سبک هست و چربی کمی داره بخاطر همین کم وزن میگیرن البته خود رفلاکس هم بی تاثیر نیست

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   
سه ماه و نیم ممنون

خب یکم دیگ رفلاکسشون اوکی میشه و دکتر اجازه میده زودتر غذای کمکی رو شروع کنی

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

[QUOTE=219278066]عزیزم منم دوقلو دارم البته بزرگ شدن مبارکت باشه چران شیر نان یا گیگوز نمیدی بهشون  من به پسرم د ...[/QUمن اول بهشون نان میدادم خیلی بالا میارن بخاطر رفلاکسشون ببلاک آی آر دکتر گفت بده ولی نمیدونم چرا وزن نگرفتن

خب یکم دیگ رفلاکسشون اوکی میشه و دکتر اجازه میده زودتر غذای کمکی رو شروع کنی

یعنی بعضی وقتا پنج ساعت شیر نمیخورن منم با سورنگ بزور بهشون میدم بعضی وقتا هم بالا میارن 

[QUOTE=219278066]عزیزم منم دوقلو دارم البته بزرگ شدن مبارکت باشه چران شیر نان یا گیگوز نمیدی بهشون & ...

چند وقتشونه ؟؟

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅