سبنعب مدیر استارتر عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 719 عنوان اگه یه قدرتی داشتی که تو این دنیا یه چیزی درس کنی یا عوض کنی چکار میکردی؟ 198 بازدید | 19 پست خودم یه دستگاه پول ساز درست میکردم😂😂😍 خیلی رویا به خودم بدهکارم💫👌 1400/09/26 | 19:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درجستجوی_بهشت عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 12734 کاری میکردم زن دیگه جنس دوم نباشه تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
احسان_علیخانی_هستمم عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 2605 مامانمو سالم میکردمبراش دعا کنید لطفا...❤ بدترین روز زندگیم ۱۴۰۰/۹/۲۱ آذر، یکشنبه.. ساعت ۱۸:۲۹😔 برای خوب شدن مامانم دعا کنید و صلوات بفرستید خواهش میکنم❤😔
esraaa عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 1459 سلامتی جایگزین بیماری .... حسود وبداخلاق وبدجنس و...تحویل بگیره دستگاهه وخوب مهربون بده تحویل
niloo313 عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 3427 همين زندگي خودمو درست ميکردم کلامو مينداختم هوا یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.
mozhdehshokri1385 عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 2762 همه بدی ها رو پاک میکردم و جاش خوبی ها رو پر رنگ میکردم 😍 البته مطمئنم با ظهور حضرت مهدی (عج) چنین اتفاقاتی میفته خدا کنه من اون موقع زنده باشم و دنیا رو ببینم 🌝😍 هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11683 یکاری میکردم آدمایی ک مال هم نیستن سر راه هم قرار نگیرن ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
daryyyyaaaa عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 37656 همه چیزو ارزون میکردم، برای دزدی و خیانت بدترین قانونو، میزاشتم، که کسی جرات دزدی و خیانت نکنه.
بارانی555 عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 12855 به این دنیا نمیومدم جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی.... (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
منوعشقمودوقلوهامون عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 6504 مامانمو سالم میکردم براش دعا کنید لطفا...❤ ایشالله سلامت باشن دکترای پرستاری : سوالی دارید بپرسید
منوعشقمودوقلوهامون عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 6504 خوبی هارو بیشتر میکردم دکترای پرستاری : سوالی دارید بپرسید
سیانور۳۰۰ عضویت: 1400/08/01 تعداد پست: 2529 منم چند وقت پیش به همین فکر بودم ،گفتم ای کاش یه دستگاه پولساز داشتم یا یه چوب جادو که میگفتم اجی مجی ۱۰۰ میلیون پول بده برم خرید😁 کاربر سال۹۷ هستم