2777
2789

سلام.من هفته ی ۳۰ هستم

تا آخر چهارماهگی ویار داشتم و بالا میاوردم ولی به بعدش خوب شدم

باز جدیدا دو سه دفعه اس که صبحا بالا میارم

(دو بارش چون دیر از خواب بیدار شدم و خیلی گرسنم شده بود حالم بهم خورد) باز امروزم که صبحونه خوردم بالا آوردم

حالا به نظرتون خطرناکه؟؟ چرا اینجوری شدم؟☹🙁

کسی تجربه داره؟

خواهشا استرس الکی ندید😥

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم😍❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ۸ دی سز میشم هنوز بالا میارم🤕🤕🤕🤕🤕

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

نه عزیزم طبیعی الان نگران نباش تهوع و استفراغ به خاطر شل شدن دریچه معده هستش علتش هم ترشح هورمون ریلکسی  

حتما نی نی نازت داره درشت تر میشه و رحم باید جاشو بزرگ تر کنه و واسه همین هورمون ریلکسی ترشح می‌کنه ک شما بدنت درد نگیره

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.
واقعا؟؟؟؟😦😔  چه بد دکترتون چی گفت؟

هیچی بهم دمیترون داده و شربت پرومتازین

فقط امیدوارم زایمان میکنم دیگه بالا نیارم بتونم غذا بخورم

۸ ماهه حسرت خوردن یه غذا بااشتها به دل من مونده

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
نه عزیزم طبیعی الان نگران نباش تهوع و استفراغ به خاطر شل شدن دریچه معده هستش علتش هم ترشح هورمون ریل ...

ممنون از دلگرمیت دوست عزیز

خدا شما و نی نی تو حفظ کنه🌸🌸

هیچی بهم دمیترون داده و شربت پرومتازین فقط امیدوارم زایمان میکنم دیگه بالا نیارم بتونم غذا بخورم ۸ ...

آخی  الهی😔😔😔

انشاالله به سلامت فارغ شی و از شر این تهوع ها خلاص شی

واقعا طبیعیه عزیز؟  کلی نگران شدم میگم نکنه واسه بچه خطرناک باشه خدایی نکرده😔

ن عزیزم خانومای باردار همیشه تا اخر زایمان هم بالا میارن طبیعیه اشکال نداره زن دایی شوهرم از اول تا اخر زایمان همش بالا میاورد