2777
2789
عنوان

دیشب داشتم یه تاپیک میخوندم👇

405 بازدید | 17 پست

دختر خانم عاشق کسی بود و طرف کارمند بانک بود که تازه استخدام شده بود

حالا یه خاستگار دکتر هم داشت که نظر خانوادش روی مورد دوم بود

حالا کاری ندارم به اینکه واقعا اون اقایی ک باهاش در ارتباط بوده چقدر میخوادش که رسیدنشون حتمی هست یا ن

و اینکه اخلاق اون دکتر چطور بوده که همه ی سایت موافق ازدواج با ایشون بودن تو این بحث کامنت یه نفر نظرمو جلب کرد که واقعاااا نتونستم هضم کنم طرز فکر ایشونو👇

بچها درسته سایته و مجازیه ولی آدماش واقعین خواهشا انقدر با غیظ و حسادت حرف نزنین شما مگه تو ایران نیستین  نمیدونین چقد جوون بیکار داریم  حالا یه نفر توی ۲۸ سالگی تلاش کرده و وارد بانک شده چطور دلتون میاد اینجور کامنتی بزارین یا در رفاه کاملین یا  تو این کشور نیستین یا خیلی خودخواهین ...

من به این نتیجه رسیدم که تو این سایت در برابر یه سری چیزا باید سکوت کرد!حتی به غلط!چون اگه بخوای دلیل منطقی هم بیاری بازم اون فرد منطق حالیش نیست که بخواد حرفتو قبول کنه متاسفانه!

..el miedo es estúpido, arrepentirse también

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا فقط تبل تو خالین یه مشت آدم افاده ای و پر توقع ک فقط منتظرن یه شاهزاده از راه برسه ک تمام و کمال خوشبختشون کنه 

تهش میری زندگی خودش میبینی ن کوچک ترین تلاشی داشته ن دستاوردی

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
این فقط یه حسوده حسود

واقعا از دیشب فکرم مشغول این کامنته... هر حرفی رو بی فکر نمیشه زد  اتفاقا من خیلی خوشحال شدم ک تو این سن هم باز تلاش کرده ب اینجا رسیده سنیم نداره 

من به این نتیجه رسیدم که تو این سایت در برابر یه سری چیزا باید سکوت کرد!حتی به غلط!چون اگه بخوای دلی ...

دقیقا  نمیدونم چه تصوری دارن از خودشون!  منم دیشب هیچی نگفتم و ریپلای نزدم واسش ولی واقعا نتونستم سکوت کنم هر چن طرز تفکر کسی رو نمیشه با یه تاپیک عوض کرد

ببخشید که همه نمیتونیم از ۱۸ سالگی استخدامی رسمی بشیم

همینو بگو  ...نمیدونم انگار از یه کشور دیگه هستن حتما اونجا همه بعد دانشگاه استخدام رسمی میشن