یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برات کادو خریدم(از طرف مادر ولی بعد دیدم کادوش حوله لباسیه😐 ) گفتم چطور شد که اینو خریدی؟ ، مامانم گفت آخه دیدم حولت کوچیک شده واست...
منم با اینکه ضایع شده بودم ولی خودمو خوشحال نشون دادم😂😁
دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی) عاشق کشورمم💙افتخار میکنم که دختر روستام🕊 یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر
ازطرف همسر:میدونم کفره ولی من تورو قده خدا دوست دارم🥺
همیشه میگه میشه رو مژهات سوارشد🤭😍مثلا بلنده داره تعریف میکنه
ازطرف خواهرشوهرمم:تو ارایشگاه گفت عروسمون اصلا به ارایش نیاز نداره ماهه اونجادیگه انگار خری ک بهش تیتاپ دادن ذوق مرگ شدم🤣
مهرماهی ام مهربونم اما بی اعصاب!!بسیارتومخی وبیش ازحدپیگیرهمه چیز! کلافم ازغرورو لجبازی غیرقابل توصیفم آدمی مثل خودم رو نمیتونم تحمل کنم هوش وحافظه م مثل ساعت کارمیکنه واین منو عصبی میکنه !!نخند......این یه واقعیته که زندگیمو مختل کرده.......پرخاشگری ازویژگی های بارز وی میباشدصفات اخلاقی منفی درمن نمایان تراست⛔............ به کسانی که ادعای علامه ی دهربودن دارن توهین خواهم کرد!پس برای تحمیل طرز فکرت بمن منو ریپلای نکنحدوحدود خودتو بدون تابرات بهترین دوست باشم❤