2777
2789
عنوان

چطوری میتونم یه زن قوی باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2234 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه عزیزم چند تا مثال بزنی که چطور  میتونی اینکار رو انجام بدی؟ چطور زیر یک سقف نادیده بگیرمش؟ ...

مثلا خیلی وقتا دلم میگیره وناراحتم مثل امروز دلم میخواست برم بیرون بگردم ولی شرایطم جور نبودیکم تو گوشی گشتم حالم بدتر شد..انگار زنگ خطره تو گوشم ..فوری به خودم جنبیدم آهنگای شاد گذاشتم ویکساعت تو خونه به حالت دویدن راه رفتنو رقصیدمو ورزش کردم...انرژیم بالا اومد..بعد به خودم رسیدم و خونه وبچه..

البته من دوسال افسردگی بدی گذروندم واانقدر سخت بم گذشت نمی‌خوام دوباره روحیمو ببازم..باکوچکترین حال بدیی سعی میکنم بهش فکر نکنم وحالمو هرجور شده خوب کنم

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
خواهر من آخه چرا شما یه خانم مستقل و توان مندی بعضی خانوما کاری به جز آرایشگاه رفتن و الکی تاب خوردن ...

چون عزیزم متاسفانه در خانواده ای با مادری ضعیف باراومدم و هیچوقت به توانمندی هام بها ندادم متاسفانه

میخوام از این وضعیت خلاص بشم جدا

چون عزیزم متاسفانه در خانواده ای با مادری ضعیف باراومدم و هیچوقت به توانمندی هام بها ندادم متاسفانه ...

برو پیش یه مشاور خوب اینجا کسی نمیتونه کمکت کنه حتما حتما زیر نظر یه مشاور خوب رو خودت کار کن چون واقعا خانم توان مند و با هوشی هستید مشخصه 

وا چرا ب خودت تلقین میکنی تو که این همه شرایطت خوبه چرا گذاشتی اینقد بهت تسلط پیدا کنه تهدیدش کن بگو ...

ان شالله عزیزم به خواسته دلت به زودی برسی

تهدید به همسر من جواب نمیده؛ به قدری موجود بی تفاوتی هست گاهی فکر میکنم اصلا قلب نداره؛ تنها بلده احساسش رو خرج خانواده اش کنه

ببشتر از هر چیزی این حرصم میده که میگه منو دوست داره ولی من در عمل فقط استبداد می بینم

ای وای عزیزم چه دردناک خیلی خوب درکت میکنم متاسفانه منم کم آزار ندیدم از همسرم؛ البته مدتهاست به خ ...

فکر میکنی گذشتی وقتی حالت خرابه از درون نمیتونی ب بچه هات برسی میشی یه مادر افسرده یه مادر غمگین من مدتهاس سکوت کردم ولی این دفه بهش گفتم دوستم نداری ولم کن طلاقم‌بده خسته شدم ازت  اینقد عصبی شد ک هی سرمو میکوبید ب دیوار بیچاره دخترام 

آجی ببخشید ک میپرسم نکنه کارت حقوقیت دست شوهرته؟!

نه عزیزم دست خودمه؛ منتها مدام امر و نهی میکنه یا ایراد می گیره

من دیگه مدتیه خریدامو بهش نمیگم

بعدا یه چیزی می بینه میگه کی خریدی؟ میگم نمیدونم قبلا

ان شالله عزیزم به خواسته دلت به زودی برسی تهدید به همسر من جواب نمیده؛ به قدری موجود بی تفاوتی هست ...

عزیزم شاید شما زیادی حساسی بنظرم حتما برو مشاوره البته اگه دست بزن داره ک بحثش جداس 

نه عزیزم دست خودمه؛ منتها مدام امر و نهی میکنه یا ایراد می گیره من دیگه مدتیه خریدامو بهش نمیگم بع ...

خب اصلن نگو چی خریدی  کارت خودتو پول خودته منم شوهرم بشدت غر غرو و ایراد میگیره

سلام. سعی کن رابطت روباخدا نزدیک کنی ازهمه مهمتره.چنان آرامشی بهت میده. اعتمادبه نفس داشته باش واگ ...

کاملا قبول دارم

میدونی همسرم به شدت موجه به نظر میرسه

نمازخون خوش تیپ دارای موقعیت اجتماعی عالی؛ خوش سخن؛ در ظاهر همه میگن بهترینه

ولی کسی از باطن زندگی من خبر نداره

عادتم نداره اصلا که مشکلاتم رو‌ جار بزنم

انقدر مستبده که من دیدم این نمازم میخونه، من از نمازم افتادم؛ الان گاهی میخونم گاهی نه

متاسفانه