2777
2789
عنوان

واقعا این راسته دختر پسرای پاک برا هم دیگه هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 2267 بازدید | 161 پست
من در جواب استارتر نوشتم با شما بحثی ندارم ذاتا همفکر نیستیم

مگه نمیدونی استارتر از آیه قرآن آوردن و سوالش تو این زمینه هس؟ پس وقتی همفکر نیستی چطور دو چنین تاپیکی اومدی؟

اینم محض اطلاعتون:

قرآن در دو جا ، زنان و مردان را از داشتن روابط دوستانه با جنس مخالف بر حذر داشته است و آن را مورد مذمت قرار داده است. آیه 25 سوره نساء به مردان می گوید با دخترانی که روابط دوستی مخفیانه ای با دیگران داشته اند ازدواج نکنید... «فانکحوهن باذن اهلهن و اتوهن اجورهن بالمعروف محصنات غیر مسافحات و لا متخذات اخدان» یعنی آنان را با اجازه خانواده هایشان به همسری خود در آورید و مهرشان را به طور پسندیده به آنان بدهید [به شرط آنکه] پاکدامن باشند و زناکار و دوست گیران پنهانی نباشند.در آیه 5 سوره مائده نیز به مردان خطاب می کند و می فرماید شما با زنان پاکدامن مسلمان ازدواج کنید و خود نیز پاکدامن باشید نه زناکار و نه آنکه زنان را در پنهانی دوست خود بگیرید «... ولا متخذی اخدان ...»

خب کسی که ارتباط جنسی داره همین میشه دیگه...خودمون را که نباید گول بزنیم

اینجا راجب رابطه جنسی صحبتی نشده 

در ضمن خود خدا هم راجب بنده ای که گناهی کرده اینجوری صحبت نمیکنه که شما در دسته بندی نا پاک قرار دادید

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چجوری بگمملت یه جوری شدن به منی که مزاحمت ایجاد نمیکنم میگن مریض و اسکول بعد به یه هرزه میگن ...

برادر من اونا خودشون هم درست نیستند 

آدم باید هم سطح و لول خودش را بگرده نه اینا 

اینجا راجب رابطه جنسی صحبتی نشده در ضمن خود خدا هم راجب بنده ای که گناهی کرده اینجوری صحبت نمیکنه که ...

چرا سوره مومنون را بخوان 

مردان و زنان پاک که خودشان را حفظ می کنند.. دقیقا اشاره شده 

من هم رو همون استناد میگم 

مگه نمیدونی استارتر از آیه قرآن آوردن و سوالش تو این زمینه هس؟ پس وقتی همفکر نیستی چطور دو چنین تاپی ...

استارتر اقا هستن فکر کنم شما بعنوان یک دختر نجیب بهتره در تاپیک اقایون شرکت نکنید 

من که مشکلی نمیبینم بخاطر همین نظر دادم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

استارتر اقا هستن فکر کنم شما بعنوان یک دختر نجیب بهتره در تاپیک اقایون شرکت نکنید من که مشکلی نمیبین ...

چرا انقد سفسطه میکنی؟ مگه اینجا کسی حرف عاشقانه میزنه خانم؟😑

کجای دین گفته کلام جدی تو تاپیک منعه؟ حضرت زهرا (س) بودن که خطبه فدکبه رو خوندن. وقتی جواب منطقی نداری سفسطه نکن لطفا چون اعتبار خودت زیر سوال میره.