2777
2789
عنوان

خانم های راننده بیاین ببینم چیکار میکنین استرس ندارین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 51 پست
متاهل تازه شوهرمم کنارم بود بنده خدا شوکه شده بود خیلی دعوام نکرد ولی تا یه مدت دستش به در و فقل بند ...

🤣🤣🤣

کاش من همه بودم با همه دهانها تو را صدا میزدم خدددددددااااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهل تازه شوهرمم کنارم بود بنده خدا شوکه شده بود خیلی دعوام نکرد ولی تا یه مدت دستش به در و فقل بند ...

وای پوکیدم،دارم تصورش میکنم و میخندم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

باید دست خودت باشه😊 اگه بترسی دیگه نمیتونی پیشرفت کنی تو رانندگی. من دو سه سال گواهینامه نداشتم ت ...

احسنت چیکار کنم از همون اول ترسو بودم

اره . برا استرس و تپش قلب . اما نکه مدام بخوری . مثلا دوسه روزی یه دونه تا اینکه ترست بریزه 

برم بگیرم ممنونم

وای پوکیدم،دارم تصورش میکنم و میخندم

🤣🤣🤣🤣تصورش خنده داره ولی اون موقع خیلی بد بود تمام اعتماد به نفسم یهو اومد پایین☹

*لا حول ولاقوة الابالله العلی العظیم*
🤣🤣🤣🤣تصورش خنده داره ولی اون موقع خیلی بد بود تمام اعتماد به نفسم یهو اومد پایین☹

دوباره تونستی رانندگی کنی؟

دوباره تونستی رانندگی کنی؟

یه مدت طولانی نه نکردم ولی بعدا مسمم شدم که راننده بشم اگه خودت بخوای و نترسی قطعا راننده خوبی میشی

*لا حول ولاقوة الابالله العلی العظیم*
یه مدت طولانی نه نکردم ولی بعدا مسمم شدم که راننده بشم اگه خودت بخوای و نترسی قطعا راننده خوبی میشی

ممنونم عزیزم تلاشم رو میکنم