2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی اذیتم میکنه😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از ۴ روز که باهام سرسنگین بود و به زور جواب پیاممو میداد امروز زنگ زدم گفت چرا چند روزه زنگ نمیزنی ببینی از چی ناراحتم بعدشم بهم گفت من یه خونه نزدیک خونه مامانم یا تو طبقه مامانم میگیرم هر روز هم میرم خونشون ولی خونه مامان تو نمیام اصلا

بعد از ۴ روز که باهام سرسنگین بود و به زور جواب پیاممو میداد امروز زنگ زدم گفت چرا چند روزه زنگ نمیز ...

به نظرم تجدید نظر کن تو انتخابش   همسر منم ایمطور بود  و الان چهارساله روز به روز بدتر میشه از لحاظ قهرکردن

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..
تازه اگه بهش زنگ نزنم میگه تو مغروری و من واست مهم نیستم و دوستم نداری

از قدیم که گفتن زن نازه و مرد نیاز، لابد یه چیزی میدونستن دیگه.منت نکش وقتی کاری نکردی.این باعث عادتش میشه که خوب نیس.مرد و زن عاقل باید با همفکری مشکلاتو حل کنن نه اینکه خودشونم مشکل ساز بشن!حتما برین مشاوره و تا مطمین نشدی از تغییر درستش زیر یه سقف نرین!

اگر مقصر هستید حتما عذرخواهی و اظهار ندامت کنید.

و بعد به حالت عادی خودتون برگردید یعنی انگار هیچچچ اتفاقی نیوفته...خودتون رو بزنید ب اون راه که یعنی متوجه قهرش نیستید...باهاش حرف بزنید بخندید و اگه دید توجه نمیکنه شماهم توجه نکنید وانمود کنید اصلا متوجه نیستید حتی ماچش کنید بغلش کنید اگه دیدید بازم بی تفاوته بگید آخی عزیزم حتما خیلی خسته ای...روال عادی زندگی خودتون رو پیش بگیرید بهش طوری محبت کنید ک انگار اشتی هستین...بعد چند روز ببینه قهرش فایده و تاثیری نداره بیخیال میشه...اگرم چیزی گفت نشنیده بگیرین...انقدر این روش رو تکرار کنید تا از سرش بیوفته....تو آشتی هاتون تو خنده هاتون با ناز و عشوه بگید قهر دوست ندارم...دوتا آدم بالغ هستیم و باید منطقی مشکلاتمون رو حل کنیم قهر جز سردی و دلمردگی چیزی توش نیست..قهرم کرد اول (تاکید میکنم اگر مقصر بودید) نازشو بکشید ولی کش ندید تا لوس نکنه خودش رو

همچین ادمایی خودخواه هستن و همه چیو براخودشون میخوان به طرف مقابلم کاری ندارن ،مثه این که گفته خونه مامانت نمیام ،میخواستی بگی چه ربطی داشت حرف خانواده هارو وسط کشیدی که خونه کی میری خونه کی نمیری 

چقد شبیه شوهر سابق منه  چقد زجرم داد همش قهر میکرد بعدجوری وانمودمیکردانگار مقصرمنم

سر چی جدا شدی ؟؟ازدواج دومت خوبه راضی هستی ؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...