2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی اذیتم میکنه😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 50 پست
از حالا اینجوری عادتش نده باهاش صحبت کن ببین می تونه خودشو تغییر بده بعضی رفتارها تو زندگی تحملش خی ...

حالا باز نسبت به اوایل عقدمون خیلی بهتر شده قبلنا حتی جواب پیام هامم نمیداد عین یه بچه کوچیک قهر میکرد اما الان بهتر شده و جواب میده سرسنگین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر چی جدا شدی ؟؟ازدواج دومت خوبه راضی هستی ؟

شوهر قبلیم زمین تاآسمون با من فرق داشت من خیلی جوونو نادون بودم اون همش قهر میکرد من منتش میکشیدم سر چیزای خیلی کوچیک قهرمیکردوغرمیزدهمش غرواسترس بوداین اواخردیگه اصلا دوسم نداشت وچشمش دنبال همه ی زنا بود از همه تعریف میکرد فقط منونمیخاست جداشدم که آرامش داشته باشم الان یک سالی هست که دوباره ازدواج کردم خوشبختانه این یکی خوب درکم میکنه خداروشکر خوشبختیم باهم

شوهر قبلیم زمین تاآسمون با من فرق داشت من خیلی جوونو نادون بودم اون همش قهر میکرد من منتش میکشیدم سر ...

خدارو شکر خوشبخت باشین ...بچه هم داشتین ؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
حالا باز نسبت به اوایل عقدمون خیلی بهتر شده قبلنا حتی جواب پیام هامم نمیداد عین یه بچه کوچیک قهر میک ...

والا چی بگم ببین حتما به نظرم پیش یه مشاور برید که در اینده زندگی اروم وزیباتری داشته باشید 

چون بعد از ازدواج دیگه یه مقدار همه چی سخت تره وچون کار از کار گذشته  ممکنه این اخلاق تو همسرتون شدیدتر بشه 

به هر حال ارزو می کنم همیشه خوشبخت باشی وعشق واقعی رو  تو زندگیت داشته باشی  کنم   

بعد از ۴ روز که باهام سرسنگین بود و به زور جواب پیاممو میداد امروز زنگ زدم گفت چرا چند روزه زنگ نمیز ...

عزیزم نقطه ضعف نده...ببین گلم با عشوه و احترام و ادب همسرت رو سمت خودت داشته باش...اما اما...یه خط قرمز هایی هم برای خود که پاشون ثابت وایستی...اگه همسرت ب خانوادت احترام نمیذاره تو بذار....من هربار ک میرم خونه پدر و مادرم خم میشم دستشونو میبوسم کمتر از جانم عزیزم نمیگم...همسرم اولا توهین میکرد مسخره میکرد...اوووو یک حرفا میشنیدم یک لجبازی ها..همسر من خیلی غده...ولی الان ب خاطر ثابت قدم بودن من اونم کم کم داره یاد میگیره...چون خط قرمز من احترامه...به قهر بیهودشم اصلا بها نمیدم یعنی اصلا انگار اتفاقی نیوفته کلی خوش میگذرونم اونم قاطی خوشگذرونی هام میکنم...اونم اولا خودشو میگیره ولی میبینه فایده نداره فقط داره خودشو حرص میده بیخیال میشه

بعد از ۴ روز که باهام سرسنگین بود و به زور جواب پیاممو میداد امروز زنگ زدم گفت چرا چند روزه زنگ نمیز ...

چرا تمومش نمیکنی همی اول کاری؟؟؟ بره برا ننه اش خودشو لوس کنه

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍