2777
2789
عنوان

وای فتته به پا کردم

148 بازدید | 10 پست

اصلا فک‌نمیکردم اینطوری بشه 

مادر شوهرم از کربلا اومده به خواهر شوهرم‌گفته واس بچهای منو جاریم از اینجا سوغاتی بخره بده بهشون واس بچهای جاریم کاپشن خریده هرکدوم ۲ میلیونی واس بچهای من بلوز شلوار ۲۰۰ هزاری 

اومد خونه به شوهرم گفتم اشکالی نداره اینارو گرفته ولی بحث ارزش و احترام نه به تو نه بچها گذاشته انگار بری مهمونی جلو یه نفر چلو کباب بزاره جلو ینفره نون خشک 

شوهرم رفته خونه مامانش بلوز شلوار پس داده طفلی مادر شوهرم خبر نداشته از سوغاتی همه چیز زیر سر خواهر شوهرمه شوهرمم باهاش بحث کرده طفلی خیلی ناراحت شده 

اومد گفت رفتم با مامانم بحث کردم گفت چرا مامانت که مقصر نیس گفت از بس تو توی گوشم از خانوادم بد گفتی الان میگی چرا رفتی 

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد برات سوغاتی مهمه

ولش کن دل پیرزن و شکستی

خودت که میدونستی اون نخریده شوهرتون شیر کردی بره

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

بابا بخدا اینطور شان خودتونو پایین میارین دستش درد نکنه حتی اگه ۱۰ تومن هدیه گرفته 

حالا میگه حسادت میکنه اونا که نمیاین بگن بحث ارزش و شانه میگن نداره میخواد ب این و اون حسادت کنه

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

عیب نداره مادر شوهرت باید میفهمید دخترش چیکار کرده به مدت تو خونه هیچی نگو تا اوضاع آروم بشه اگه مادر شوهرت حرفی زد بگو کی ! من خبر نداشتم بچه ها گفتن مال بچه های عمو فرق داره مادربزرگمون ما رو دوست نداره منم خبر نداشتم شوهرم اومده مهم سلامتی شماست ناراحت شدم شنیدم 

بابا بخدا اینطور شان خودتونو پایین میارین دستش درد نکنه حتی اگه ۱۰ تومن هدیه گرفته حالا میگه حسادت م ...

نه وقتی سوغاتیارو دادن همه گفت عه کاش واس اینا میگرفتین 

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧