2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی اذیتم میکنه😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 50 پست

این مدل مردا خیلی سرد و یجورایی میشه گفت یوبسن تحملشون خیلی سخته بهترین زنام نصیبشون میشه

من یه نمونه اشو میشناسم ویژگی خساستم داره 

یکماه قهر میکنه 

بیجاره زنش 

بعد مردک رفته بود پیش مردای دیگه گفته بود میخوام زن صیغه کنم 

ببین این که قهر قهروعه خیلی مشکل جدی هست 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
این مدل مردا خیلی سرد و یجورایی میشه گفت یوبسن تحملشون خیلی سخته بهترین زنام نصیبشون میشه من یه نمو ...

ببین گلم شوهرم از همه نظر خوبه از نظر مهربونی،اخلاق،ایمان،اصلن چشمش دنبال زنای دیگع نیست اصلن،خیلی هم خوش اخلاق و به شدددددت مهربونه،اما یه جورایی به خاطر شرایط خانوادش کمبود محبت داره و من فکر میکنم این قهر کردن هاش به خاطر کمبود محبتشع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین گلم شوهرم از همه نظر خوبه از نظر مهربونی،اخلاق،ایمان،اصلن چشمش دنبال زنای دیگع نیست اصلن،خیلی ه ...

کمبود محبت داشت دنبالت بود نه اینکه الکی قهر کنه اونم چند روز ....

ببین گلم شوهرم از همه نظر خوبه از نظر مهربونی،اخلاق،ایمان،اصلن چشمش دنبال زنای دیگع نیست اصلن،خیلی ه ...

مادر پدرش اصلن رابطه خوبی باهم ندارن،پدرشوهرم ورشکست شده و به شدت مشکل مالی دارن،مادرشوهرم هم خیلی به دختر و پسر دیگع اش که دوقلو هستن اهمیت میده ،کلا شرایط زندگیشون یه جورایی به هم ریخته است ،خاله شوهرم هم یه دوقلو داره که مادرشوهرم خیلی این بچه های خواهرشو دوست داره،و شوهرم به شدت حسادت میکنه

کمبود محبت داشت دنبالت بود نه اینکه الکی قهر کنه اونم چند روز ....

میدونی خودش به شدت محبت میکنه و از منم توقع داره به شدت محبت کنم و نازشو بکشم،پیش اومده که منم باهاش قهر کردم و اونم نازمو کشیده اما خب من زود آشتی کردم اما اون هییییی کششش میده

میدونی خودش به شدت محبت میکنه و از منم توقع داره به شدت محبت کنم و نازشو بکشم،پیش اومده که منم باهاش ...

پس حتما مشاوره برین 

باهاش صحبت کن 

قهر طولانی سمه برا رابطه زن و شوهر 

بگو مگه بچه ایم ک قهر کنیم دلخور شدی همون لحظه بگو صحبت میکنیم مشکل حل میشه