2777
2789
عنوان

زندگي

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدخوشی زده زیردلت مشکل ندیدی پس اینارومشکل میدونی خب برومسافرت تفریح چرانمیری 

ايشالله هيچ كس مشكل نبينه 

خوشي نزده زيردلم روحم ازرده اس خيلي ايشالله هيچ وقت نفهمي چي ميگم

من هيچ الان و اينده اي ندارم! مامانم تا ٢٠ سال ايندمو برنامه زيزي كرده درس بخونم دكتري بگيرم! اينا ب ...

یکمم خودت مقصری..خودت تصمیم گرفتی ببخسیدا توسری خور باشی و هرچی میگن بگی چشم..چند بار که حرفشونو نگیری متوجه میشن که شمام آدمیو نظر خاصه خودتو داری و همیشه حرف خودشون درست مطلق نیست

چه حسيه؟ واسه اشتباهاتت كيو مقصر ميدوني؟ احساس عقده نداري؟ چون من خيلي احساس عقده دارم

عقده ک نه خودم واسه هرچیزی مقصرم قطعا واینکه حسی جز داشتن یه دوران مث بقیه دوران های زندگی ک گذشت چیز دیگ ای نداره 

❄️

ببین منم ۱۹ سالمه چند ماهه دیگه میشم ۲۰ ولی دوست پسر نداشتم چون رابطه بی هدف ریسکه درسته آدم بعضی چیزا رو باید تجربه کنه ولی من خودم ترجیح میدم توی این مورد خیلی مواظب باشم و احتیاط کنم که احساسی ضربه نخورم حداقل یعنی میگم توی این یه مورد حداقل چیزی از دست ندادی ازدواج هم الان  بنظرم عجله نکن چون بحث یه عمر زندگیه ،با خونوادت حرف بزن بگو من دوست دارم کنارش کارای متنوع هم کنم تک بعدی نباشم ولی درسمم میخونم بهش میرسم از کارای ساده و کوچیک شروع کن مثلا صبحا ورزش کن یه خوراکی که دوست داری بخور فیلم ببین و...

پدر و مادرت شمارو توی حاشیه امنی گذاشتن و میترسن ازون حاشیه بیرون بیاید 

دنیای بیرون هم خبری نیست و واقعا یه اشتباه به قیمت چند سال راه غلط زندگی تموم میشه......اول درستو تموم کن سریعتر بعد شما رشته پرستاری میخونی برای چی باید دستیار دندونپزشک بشی 

بهتره برای شاغل شدن توی بیمارستان خودتو آماده کنی و در کنارش درس بخونی وقتی شاغل بشی استقلال بیشتره و لااقل توی حاشیه آمنی هستی که پدر و مادرت اختیار بیشتری بهت میدن برای وارد دنیای بزرگسالان شدن عجله نکن 

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
یکمم خودت مقصری..خودت تصمیم گرفتی ببخسیدا توسری خور باشی و هرچی میگن بگی چشم..چند بار که حرفشونو نگی ...

خيلي درست ميگي

من خيلي دلم نازكه واسه دشمنم هم دام ميسوزه طاقت اشك هيچ كيو ندارم و ميذارم همه خوردم كنن

ميرم مشاوره نميذارم ادامه پيدا كنه

هردوشون ديكتاتور ان  مامانم مادر ديكتاتور داشته بابامم مامانش ديكتاتور بوده  عقده هاشون ...

باید حرف بزنی و کم کم بعضی کارا رو انجام بدی مستقل نه اینکه بعد چند روز بیخیال بشی باید بببنن سر حرفت هستی و تمصمیت جدیه نمیگم دعوا و بحث کن ولی حرف بزن بگو خواسته هاتو انقدر بگو تا راضی بشن به چند تاش و اینکه وقتی ببینن تواناییشو داری و میتونی بهتر میشن بگو منم انسانم حق تصمیم گیری دارم میدونم خوب منو میخوایید ولی منم بد خودمو نمیخوام شناخت دارم روی خودم بهم فرصت بدین اعتماد کنین نباید تسلیم بشی به هیچ وجههههه

خيلي درست ميگي من خيلي دلم نازكه واسه دشمنم هم دام ميسوزه طاقت اشك هيچ كيو ندارم و ميذارم همه خوردم ...

امیدوارم موفق باشی..مادر پدرتن موفقیتتو میخوان ولی خب از راه بدی دارن پیش میرن🥺💕

ايشالله هيچ كس مشكل نبينه  خوشي نزده زيردلم روحم ازرده اس خيلي ايشالله هيچ وقت نفهمي چي ميگم

من تامغزاستخونم تجربه افسردگی دارم امایچیزی بهت بگم الان یه مشکل مالی بزرگ دارم البته برای من بزرگه ازاونور روزیبایی وسلامتم تاثیرگذاشته دوساله حتی یک روزخوش ندیدم الان به ناراحتیای قبلم میخندم میگم اصلا درمقابل الان درد نبوده 

حرفی ندارم🤐