2777
2789
عنوان

آیا آدمایی که به ما آسیب زدن

194 بازدید | 27 پست

آیا آدمایی که به ما آسیب زدن واقعا آگاهانه اینکارو کردن؟

منظورم اینه که عمیقا درک میکردن اینکار آسیب زدنه با این حال از قصد یا از با برنامه قبلی اینکارو کردن و هدفشون همین بود؟

حتی با این که میدونستن ما آسیبی بهشون نزده بودیم؟ و کلا دلشون میخواست کسی رو آزار بدن و لذت میبردن از احساس قدرت داشتن؟

یا نه توی ذهنشون اینطور برداشت کردن که ما بهشون آسیب زدیم پس حقمونه که اینطور رفتار بشه باهامون؟

یا تو ذهنشون ما یه حریف یا رقیب فرضی بودیم که اونا توی این جدال یا مسابقه باید پیروز میشدن و پیروز کسی بود که به اون یکی آسیب میزد یا ناراحتش میکرد؟

شاید بگین مریضن، خودشیفه هستن. میخوام بدونم نقشه راه مغزشون توی گرفتن همچین تصمیمی دقیقا چی بوده چه فعل و انفعالاتی تو مغز طرف رخ داده؟

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝

به قول دکتر هلاکویی مردم دلیل کارهای خودشون رو هم نمی دونند بعد ما کلی می شینیم فکر می کنیم که دلیل کارهای اونها رو بفهمیم !

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من خودش گف انتقامه یعنی من دیدم از رجر دادن من لذت میبرد ولی من فقط یه بار اشتباه کرده بودم پشیمون شدم خودمم اصلاح کردم.این حقم نبود که روحیم نابود شه خنده رو صورتم محو شه و همه چی ازم گرفته شه ...

به قول دکتر هلاکویی مردم دلیل کارهای خودشون رو هم نمی دونند بعد ما کلی می شینیم فکر می کنیم که دلیل ...

دلیل این که کسی بهم آسیب زده رو میخوام بدونم

اونم وقتی که من نه تنها کاریش نداشتم کلی هم خیر بهش رسوندم

درمورد امضاتون توضیح میدین؟

زن نباید خیلی صبور و بساز باشه و به کمترین ها قانع باشه چون مرد تنبل میشه و نیازی نمی‌بینه تلاش بیشتری کنه

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

اکثرا یا حسادت دارن یا ذات پستی دارن از تحقیر دیگران لذت میبرن من فقط فهمیدم دنبال چرایی کارای اونا نباید بود وظیفه ما اینه به اندازه ای ک بهمون احترام میذارن ماهم احترام بذاریم وگرنه راحت از خودمون دفاع کنیم

آره عزیزم از قصده همش با نیت قبلیهمگه میشه تو بی قصد و نیت آسیب جدی بزنی؟مثلا با کنایه صحبت کردنیا د ...

آره از قصده

ولی منظورم این بود که قصدشون ناشی از چیه؟

نیت پشت این قصد چیه؟

چی باعث شده مثلا طرف کنایه بزنه؟

دلیل این که کسی بهم آسیب زده رو میخوام بدونماونم وقتی که من نه تنها کاریش نداشتم کلی هم خیر بهش رسون ...

بعضی ها ذات ندارن. 

می خوان به دیگران آسیب بزنند که احساس قدرت کنند 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.