2777
2789
عنوان

زندگي

201 بازدید | 35 پست

من يه دختر ٢٢ سالم هرچي فكر ميكنم ميبينم تا حالا زندگي نكردم

پراز سوالم پراز حرفم

هيچ وقت كسي باهام روراست نبود! 

نميدونم از كجا شروع كنم ولي دلم خيلي پره خيلي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر شما زندگي يعني چي؟ من به عنوان انسان چه اختياراتي دارم؟ چه حقي دارم؟

٢٢ ساله مامان بابام فقط ازم خواستن بخورم بخوابم درس بخونم و تكرار

خستم. از كمك خواستن و بي توجهي ديدن از همه دلم پره 

خستم از اينكه هركي رسيد گفت چشمات خوشگله ولي هيچ خوشگلي نديدم تا حالا با چشمام! خستم از اينكه تو سن ٢٢ به اندازه ي ٤٠ سال جنگيدم تلاش كردم و الان دقيقا رو نقطه صفر ام

اگه دوست داری حرف بزنی بگو سعی میکنم شنونده خوبی باشم:)

مرسي از همدليت مرسي 

ولي بيشتر از گوش به زبان نياز دارم 

محتاجم به راهنمايي 

گمراهم خيلي گم شدم خيلي

مرسي از همدليت مرسي  ولي بيشتر از گوش به زبان نياز دارم  محتاجم به راهنمايي  گمراه ...

من 36سالمه هیچ پخی نشدم زیرصفرم واسه بچمم نمیتونم کاری کنم جزاینکه بگم درس بخون چون پول نیست وقتی پول نیست هیچی نیست

حرفی ندارم🤐
هم سنیم چیزی دوس داری بپرسی من هستم

Shinka تا حالا زندگي كردي؟ يعني انتخاب كردي؟ مثلا لباس به سليقه خودت دوست به سليقه خودت تا حالا دوست پسر داشتي؟ تا حالا سفر با دوستات يا تنهايي رفتي؟ تا حالا خونه دوستات شب خوابيدي؟ تا حالا بعد دانشگاه كافي و دور دور رفتي؟ تا حالا اشتباه كردي؟ خودت رشته اتو انتخاب كردي؟ تا حالا تصميم گرفتي؟

از نظر شما زندگي يعني چي؟ من به عنوان انسان چه اختياراتي دارم؟ چه حقي دارم؟ ٢٢ ساله مامان بابام فقط ...

خب ببین زندگی برای هر کس یه معنی داره ولی بنظر من یعنی همین که چیزای جدید یاد بگیری تجربه کنی کارایی کنی که دوست داری و بهت حس خوب بده حتی ساده اینکه از خودت راضی باشی آخرش و خب اگر دانشگاه میری مثلا کنار درست ببین از چی خوشت میاد یا یه هنر یاد بگیر حتی توی یوتبوب مثلا فیلم آموزشی زیاده ورزش کن کتاب بخون کتابای روانشناسی یا توی زمینه خودشناسی 

من 36سالمه هیچ پخی نشدم زیرصفرم واسه بچمم نمیتونم کاری کنم جزاینکه بگم درس بخون چون پول نیست وقتی پو ...

زندگي من خيلي عجيبه 

مامان بابام استاد دانشگاهن پول دارن 

تا حرف ميزنم با پول جلو دهنم و ميبندن! من تا حالا هيچ كلري جز درس خوندن نكردم هيچييي هيچ كاري 

يك قرون پول در نياوردم سفر دوستانه نرفتم دوست پسر نداشتم مهموني نرفتم هيچ كاري نكردم 

داره ميشه ٢٣ سالم ولي مامانم ميگه ليسانس تو گرفتي بلافاضله فوق بعدشم دكتري ميگيري

ببين تا حالا ١٠ تا خاستگار داشتم ك مامان بابام رد كردن بدون اينكه ب من بگن من از زيون ديگران شنيدم! 

اين هفته دندونپزشكم گفت رشته تو دوس نداري بيا اينجا كار كن(پرستاري ميخونم) بابام بهم خنديد مامانم گفت ميخواد باهات لاس بزنه چون خوشگلي ! 

من اصلا خودمو خوشگل نميدونم! همش حرفاي بد ميشنوم خسته شدم 

بنظرم بهترینش تمرکز روی خودت و هدف و چیزایی که دوست داریه و اینکه دیگه به گذشته برنگرد که الان و این ...

من هيچ الان و اينده اي ندارم! مامانم تا ٢٠ سال ايندمو برنامه زيزي كرده درس بخونم دكتري بگيرم! اينا بد نيست ولي كنارش نميذارن هيچ كاري كنم! چشمام از گريه باز نميشه واسم دعا كنيد

زندگي من خيلي عجيبه  مامان بابام استاد دانشگاهن پول دارن  تا حرف ميزنم با پول جلو دهنم و ...

ببخشیدخوشی زده زیردلت مشکل ندیدی پس اینارومشکل میدونی خب برومسافرت تفریح چرانمیری 

حرفی ندارم🤐