2777
2789
عنوان

دوسش دارم اما محکومم به طلاق…

| مشاهده متن کامل بحث + 6423 بازدید | 181 پست
قربونت برم اره مثل حرفای شمارو وکیل بم گفت درست میگی گفت مهریه نمیده بت یکار میکنه طلاقتم ند ...

عزیزی. وکیلت راست گفته. پس دیگه بهش اهمیت نده بذار بره پی لیاقتش. لیاقت شما بیشتر از ایناس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفت با دوس دخترش ك ١٥سالم ازش بزرگتر بود اما بعد شيش ماه پشيمون شد ولى خب من ديگه نتونستم اعتماد ك ...

اومد برای بخشش؟

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
یعنی درخواست داده شما که چند روز پیش گفتی اومده خونه تون سر زده    

اره عزیزم چقد خوش خیال بودم فک کردم قصدش برگشت و اشتیه ک سرزده و پول ریخته بعد یهو واسم پریروز پ اومد ک درخواست داده..شوکه شدم اینقدر گریه کردم چشمام باز نمیشه

واسه ی خوب شدن حال دلم دعا کنید واسم ممنون🙏
حالا مطمیتی داد خواست طلاق بوده بمیرم برات خدا سربه راهش کنه 

دور از جونت عزیزم این چ حرفیه اره ز زدم ب شماره ای ک توی پیام بود از مرکز مشاوره پرسیدم گفتم در مورد چ پرونده ایه گفت پرونده جدایی همسرت اقدام کرده..

اره عزیزم چقد خوش خیال بودم فک کردم قصدش برگشت و اشتیه ک سرزده و پول ریخته بعد یهو واسم پریروز پ اوم ...

اذیتش کن نزار قسر در بره مگه شهر هرته بخدا اگه از ی سکه ت گذشت کنی فقط دل اونو شاد کردی 

دور از جونت عزیزم این چ حرفیه اره ز زدم ب شماره ای ک توی پیام بود از مرکز مشاوره پرسیدم گفتم در مورد ...

این چه کینه ای از شما گرفته ؟؟مطمینی کسی تو زندگیش نیست که انقدر مصره برای طلاق آخه تو این دوره ازدواج خیلی سخته این چطوری انقدر راحت میخاد طلاق بگیره 

این چه کینه ای از شما گرفته ؟؟مطمینی کسی تو زندگیش نیست که انقدر مصره برای طلاق آخه تو این دوره ازدو ...

شخص دیگه رو نمیدونم تا جایی ک من شناختمش ادم خائنی نبود ولی خب هیچی از هیچکس بعید نیس

از نظر مالی و موقعیت اجتماعی خانوادش اوکی هستن حمایت اونا تاییدش میکنه در ضمن هم خودش هم مادرش ب شدت کینه ای ان بحثا و دعواهایی ک پیش میومد ب خانوادش گزارش میداد پای دخالت اونا باز میشد و اخرش ب اینجا رسید

مثلا میرفتیم با خونوادش بیرون میومد شب خونه باهام قهر میگفتم چیه میگفت چرا با مامانم سلفی نگرفتی ...

ببین منم دقیقا مثل تو بودم اینا هیچوقت درست نمیشن .زودتر خودتو رها کن.مطمعن باش الان که فکر میکنی خدا نگاهت نمیکنه دقیقا نگاهش روی توعه و تو بعدا اینو میفهمی ... منم بعدا بهش رسیدم.اینطور ادما فقط پیر و افسرده ت میکنن .من دقیقا همه چیزایی که گفتی رو تجربه کردم