2777
2789
عنوان

دوسش دارم اما محکومم به طلاق…

| مشاهده متن کامل بحث + 6423 بازدید | 181 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه تلاشت رو کردی بقیش رو بسپار به جریان زندگی مقاومت نکن

ممنونم عزیزم ❤️ حتما فقط خدا صبرشو بم بده 🙏🏻

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  

عزیزم حرف منو به عنوان یه زنی که موقعیت بدتر از شما داشته گوش کن. به حرف بعضی نی نی سایتیا هم گوش نکن. بعضی نی نی سایتیا همون اوایل که حرف جدایی پیش اومده بود منو همینجور تحریک میکردن که برای زندگیم تلاش کنم چون من بچه ی کوچیک هم داشتم. ولی شما غرور و عزت نفستو حفظ کن وگرنه پشیمون میشی که چرا اصلا باهاش حرف زدی. من تو اوج عشقمون همسرم گفت طلاق با یه بچه ی 18 روزه. تو دادگاه هم من گفتم طلاق نمی خوام ولی هیچ فایده ای نداشت. تو دادگاه مهریه هم اگه نتونی ثابت کنی که مال و اموالی داره قسط بندی میکنن سالی یه سکه که اونم آخرش مجبور میشی ببخشی و بری پی زندگیت که دیگه نبینیش. پس تا بچه نداری و غرور و عزت نفست خورد نشده توافقی تمومش کن و خودتو نجات بده 

اوووو هنوز خیلی جوونی خیلی کارها هست که باید انجام بدی خودت رو به آدما گره نزن هدفدار زندگی کن و لذت ...

فدات شم🙏🏻 

حتما ❤️🤍💪🏻

عزیزم اگه بمونی بعد اینهمه التماس بدتره دیگه عینن غروری نداری هرچی بگن باید لال باشی تا خزا کنی میگن هری بنظرم مغرورباش اما راه برگشتم بزار بگو من جدامیشم وقتی حقو حقوقمو بدین و انقدر طولش بده تا اشتی کنید بالاخره بزرگترا دایی خاله عمه میان وساطتتون اگه هم نشد گوربابای همشوت جداشو خدا ب غلط کردن میندازشون

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
عزیزم حرف منو به عنوان یه زنی که موقعیت بدتر از شما داشته گوش کن. به حرف بعضی نی نی سایتیا هم گوش نک ...

قربونت برم

اره مثل حرفای شمارو وکیل بم گفت

درست میگی گفت مهریه نمیده بت یکار میکنه طلاقتم نده که خودت خسته بشی بگی هیچی نمیخوام

بقول شما مردی که برور بخواد بمونه و غرور ادمو له کنه چه ارزشی داره

مهریشو ک نمیتونن ندن لازم شد باید وکیل بگیره

وکیل عزیزم گفت اگه بخواد اذیعت کنه و مالی نداشته باشه سه چهار سال باید علافش بشی و از زندگیت میوفتی😭

عزیزم اگه بمونی بعد اینهمه التماس بدتره دیگه عینن غروری نداری هرچی بگن باید لال باشی تا خزا کنی میگن ...

با شناختی که ازش دارم و میدونم لحبازه فکر کنم توافقی بهترین کاره

اون که گفت ده تا سکه 

اما من میگم ۵۰ تا برای توافقی 

چون بیشترم بگم نداره که بده 

حق طلاقم که ندارم منو همینجوری لنگ در هوا نگه میداره که خودم بزارم بی هیچی برم🥲

با شناختی که ازش دارم و میدونم لحبازه فکر کنم توافقی بهترین کاره اون که گفت ده تا سکه  اما ...

خب پس همینکارو کن

بعد جدایی زندگی جدیدی شروع کن بروسرکار تفریح و .... قطعا ادم لایق تری برات پیدامیشه که خداروشکر کنی ازین جدایی 

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
خب پس همینکارو کن بعد جدایی زندگی جدیدی شروع کن بروسرکار تفریح و .... قطعا ادم لایق تری برات پیدامی ...

ایشالا عزیزم

ممنونم

شبت بخیر ❤️🤍