2777
2789
عنوان

دوسش دارم اما محکومم به طلاق…

| مشاهده متن کامل بحث + 6423 بازدید | 181 پست
براش دعا بگیر

وای خدا چه خرفاتی

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤
مشکلمون توو زندگی باهم همین موضوع بود که گفتی همه دعواهامون سر همین وابستگیش بود اما خب قطعا ...

خدا از خانوادش  نمیگذره نفرینشون کن آهت دامنشو نو میگیره 

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوسش داشتم و دارم ولى مجبور شدم جدا شم چون اون ميخاست و كارى از دستم برنميومد😞

چقدر سخته بنظرم ازین مرحله سختر وجود نداره

کاش هرودو میخواستیم جدا شیم اونجوری اینقدر عذاب اور نبود اما من اصلا اینو نمیتونم قبول کنم …

شما جدا شدین کاملا ؟ 

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  
آخی عزیزم امیدوارم مشکلت حل بشه چیکار میکنن این خانواده ها یعنی پیش خودشون فکر میکنن دارن به بچه هاش ...

ممنونم عزیزم 😭

خیلی دلم میسوزه واس زندگیم خیلی

همه درارو بروم بستن… 

چقدر سخته بنظرم ازین مرحله سختر وجود نداره کاش هرودو میخواستیم جدا شیم اونجوری اینقدر عذاب اور ن ...

اره عزيزم

ابان ماه ٩٨بود

يهو خيلي اروم و دوستانه گف بايد جدا شيم

گف انتخابشو كرده و بايد تموم شه

بعد از دوسال هنوز نتونستم خودمو بازيابي كنم

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃

این شوهره؟بچه ننه بی خاصیت من بودم شوتش میکردم از زندگیم بیرون خودمم هر روز با دوستام میرفتم عشق و حال و مسافرت تا تنها نمکنم به عن آقا فکر کنم با باباش اومده خونه خودش ای خدااا انگار بچه مهدکودکیه میگه نمیذاره بیام🙄🙄

شوهری ک انقد به حرف پدر و مادرشه تا جایی ک به زنش توهین‌ میکنن و چیزی نمیگه همون بهتر که برع

تنها کاری که کرد باباشو جمع کرد برد چون باباش حالت تهاجم و حمله بم داشت…

فقط جهازتو نبر.

بزار خودش بیاد خواست بندازه بیرون زنگ بزن ۱۱۰ صورتجلسه کنه که نتونه عدم تمکین بده.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
منم دوسش داشتم و دارم ولى مجبور شدم جدا شم چون اون ميخاست و كارى از دستم برنميومد😞

وای چرا؟؟؟؟

هرگز انسانی نمی‌میرد مگر اینکه به آنچه دیگری را سرزنش کرده،آزموده شود