2777
2789
عنوان

دوسش دارم اما محکومم به طلاق…

| مشاهده متن کامل بحث + 6423 بازدید | 181 پست
فقط جهازتو نبر. بزار خودش بیاد خواست بندازه بیرون زنگ بزن ۱۱۰ صورتجلسه کنه که نتونه عدم تمکین بده.

دنبال این چیزا نیستن اینطور که اسی تعریف کرد

هرگز انسانی نمی‌میرد مگر اینکه به آنچه دیگری را سرزنش کرده،آزموده شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلمون توو زندگی باهم همین موضوع بود که گفتی همه دعواهامون سر همین وابستگیش بود اما خب قطعا ...

عزیزم بالاخره یروزی پدر مادرش میمیرن و شوهرت بهترین شوهر برات میشه،اشتباه میکنی اگه طلاق بگیری،اگه تو طلاق نخای نمیتونه طلاق بده،جلسات دادگاهو نرو و جهازتم جمع نکن،بهش اس ام اس بزن و حرف دلتو بزن،با خانوادش راه بیا،و بهش قول بده با خانوادش راه میای،با چیزایی که تعریف کردی طلاق بگیری ضرر کردی،هر جور شده مقاومت کن نزار طلاق بده،خسته میشه خودش و بعدا پشیمون میشه

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...

اشتباه منو نکن خواهر گلم بزار گم بشه برههههه

یه روزی پشیمون میشی اگه نزاری بره

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
قربونت برم اگه اشتی هم کنین میشی تف بالاسر هی تخقیرت میکنن برو مهریتو بزار اجرا جهیزیتم ببر

درست میگی عزیزم

خونوادمم همینو میگن که اینا که الان روشون باز شده دیگه فایده نداره 

اگه بخوای زندگی کنی تا اخر عمرت باید قبول کنی که توو سرت بزنن…اینو میتونی؟😭

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  

ببین اسی ارزششو داره تا روز آخر م که شده مقاومت کنی 

اما اگه نخواست و برنگشت بدون که قسمتت با اون رقم نخورده الکی هم غمگین نباش 

یه سیب که میفته رو زمین هزار تا غلت میخوره

عاقبت هیچ کس معلوم نیست

درست میگی عزیزم خونوادمم همینو میگن که اینا که الان روشون باز شده دیگه فایده نداره  اگه ...

یه خلاصه میتونی بگی مشکل خانوادش باهات چیه؟شاید بتونم کمکت کنم

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...
نمیدونم چرا خدا  اینجور خانواده ها رو آتیش نمی زنه چه پدر مزخرف و خاله زنکی

واسه منم تو عقد خیییلی تلاش کردن جدامون کنن ولی نتونستن

مطمنم خدا جوابشونو میده

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
قبلن خیلی باهاشون دهن به دهن شدی؟ مثلاً با مادرشوهرت خیلی دعوا میگرفتی؟

هیچ وقت رو در رو دعوا نکردم باهاشون و رو در رو بی احترامی نبوده اصلا

اما ۹۹ درصد دعواهای منو شوهرم مربوط به مادرش بود 

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  
وای چرا؟؟؟؟

رفت با دوس دخترش ك ١٥سالم ازش بزرگتر بود

اما بعد شيش ماه پشيمون شد

ولى خب من ديگه نتونستم اعتماد كنم و رجوع كنم

اخه كسي ك زن و بچشو بعد از ١١سال زندگى ول كنه بره با يكى همسن مامانش قابل اعتماد نبود😞

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃

میگفتی شما که انقد پسرتونو دوست دارید که ده دقیقه هم نمیتونید دوریشو تحمل کنید میخواستین بشونیدش ور دل خودتون تا ابد چرا اومدین خواستگاری من منو بدبخت کردین 😒

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
دنبال این چیزا نیستن اینطور که اسی تعریف کرد

محض احتیاط گفتم.

چون تو تاپیکهای قبلش شوهرش اصرار داره جهیزیه رو جمع کنه و بره و دادخواست طلاق بده.

در صورتی  که اگه خود شوهرش دادخواست طلاق بده خیلی به نفع استارتر میشع.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
براش دعا بگیر

واااااى خدا باورم نميشه تو اين دوره زمونه هنوز كسايى باشن كه به دعا اعتقاد داشته باشن 

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...

میشه یکم از بچه ننه بودنش و کاراش بگی ببینم تو خیلی حساس بودی یا اون خیلی وابسته

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
اره عزيزم ابان ماه ٩٨بود يهو خيلي اروم و دوستانه گف بايد جدا شيم گف انتخابشو كرده و بايد تموم شه ...

اخه دلیلش چی بود