2777
2789
واسه اولین بار ک پریود شده بودم شنیدم مامانم داش ب بابام میگف سوگل پریود شده بابامم ذوق میکرد، میگ ...

دخترمنم دفعه دوم سوم پریودش ظهر رو تخت ما خوابیده بود گند زده بود به تشک.از ملافه ش هم رد شده بود..باشوهرم رفتیم بشوریم دخترم زار میزد که آبروم رفت باباش ذوق کرده بود میگفت اولین بارشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج نکردم ولی این باری که شدم داییمو بابامو همه فهمیدن من پری شدم دست مامانم چقدر من انوقت گریه کردم 

خدایا..کی منو از این برزخ نجات میدی کی میفهمم دوستم داره یانه 💔کی این بلاتکلیفی تموم میشه! نکنه فراموش شدم؟ چه گناهی کردم که اینجوری دارم نابودمیشم  من که همیشه مراقب بودم دل نشکنم💔درسام چی میشه خدایا ترو به زهرات کمکم کن زندگیمو عشقموبه خودت سپردم..اگه تا آخرشو خوندی لطفا برام دعا کن اگه یه صلوات کوچولوهم برام فرستادی بهم بگو برات بفرستممرسی مهربون به امید روزی که همه این اتفاقای تلخ به اتفاق شیرین تبدیل میشه
یعنی چی؟😐

شوخی میکنه مثلا بغلم که میکنه یکم فشارم میده به خودش شوخی میگه زودتر خوب بشی🙄 حالت شما چه تصوری کردید خدا میدونه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
همیجو سوال شد😂

چ عجیبن نی نی سایتیا😐😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

اولین باری که پرید شدم مامانم به بابام گفتع بود بابامم شبش دیدم نارگیل . خرماخرکو پسته و بادوم و فندق اینا خریده دیدم تو اشپزخونه بع مامانم گف براش گداخته درست کن😂😂😁😁انقدر فرداش بع مامانم چیز گفتم که چرا به بابا کفتی الکی سربسرم گذاشت گف دختر که پریود میشه باید هفت تا مرد بفهمن انقدرجیغ زدم ک گف شوخی کردم به خودت نگیر

ما نامزد بودیم من پریود شده بودم بعد هی همسرم زنگ میزد بیا خونمون منم درد شدید داشتم ومیپیچوندم اینم فکر میکنه من ناراحتم یا دلخور پامیشه میاد خونمون من اتاقم خواب بودم میاد میبینه من پشت شلوارم قرمزه یعنی نشتی کرده بودم🤦🤦یهو زد فرق سرش من بمیرم مریض شدی خونریزی داخلی کردی چرا نگفتی بریم دکتر 😯😯چرا یهو چیشد🥴

منم ها جک واج😐😐

مامانم پرید اتاق چیشده چرا داد میزنین🤯🤯

اسکل برگشته میگه چقدر زنده میمونه چند سال🤦🤷🤷🤷

فقط خفه شو از جلو چشام😒😒

الانم بهش میگم میگه خوب نمیدونستم ندیده بودم😑😑

🥀بنام خداوند رنگین کمان🥀

😂😂😂

یه بار با پسر عمم داشتم بحث میکردم

هی ادامه داد گفتم بیشور یاد بگیر وقتی یه خانومی پریوده انقد باهاش کل نندازی

بیچاره خیلی خجالت کشید 

😂😂😂🤦‍♀️

عجب تباهی بودما

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
دخترمنم دفعه دوم سوم پریودش ظهر رو تخت ما خوابیده بود گند زده بود به تشک.از ملافه ش هم رد شده بود..ب ...

آخیییی😍😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی