2777
2789
عنوان

به نظرتون کنکور زبان بدم

107 بازدید | 11 پست

سلام رفقا

من کلا زبانم خوبه ، همیشه تو سخت ترین امتحانات هم نمره بالا میگیرم ، کلاس نمی‌رم ولی کلا زبانم خوبه چون علاقه هم دارم

تراز زبان هم هفت هزار بود 

خواستم ببینم زبان برای کار خوبه؟

یعنی اگر کنکور زبان بدید چه رشته هایی وجود داره برای ادامه تحصیل ؟

چشم‌خود‌بستم‌که‌دیگر‌چشم‌مستت ‌ننگرم،ناگهان‌دل‌دادزد‌دیوانه‌من‌میبینمش...

رشته ی خوبش ادبیات زبان انگلیسیه

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چکاره میشی؟😂

خب ببین مترجمی بخونی مترجم میشی 

اموزش زبان بخونی تیچر و اینکه موسسه میتونی بزنی 

ولی ادبیات زبان انگلیسی هردوتای اینارو داره یعنی تو درساش هم مترجمی هس هم اموزش زبان ،

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

خیلی سخته خیلی فقط در حد مدرسه و کلاس نیس

دقیقا 

باید جدا واسش بخونی 

خب ببین مترجمی بخونی مترجم میشی اموزش زبان بخونی تیچر و اینکه موسسه میتونی بزنی ولی ادبیات زبان انگل ...

درآمدش چطوره؟

خیلی سخته خیلی فقط در حد مدرسه و کلاس نیس

اره معلم زبان مون هم اینو میگفت

درآمدش چطوره؟

بستگی ب شهرت دیگه داره عزیزم😂

خب جونم برات بگه که اولا فکر نکن آسونه چون تو چند سال اخیر هر بار یک قسمت رو از منابع ارشد و دکترای زبان میدن و واقعا سنگین میشه و با امتحانات مدرسه قابل مقایسه نیست و باید براش خوند اگرررر دانشگاه تاپ میخوای اگرم نه آزاد و دانشگاه های معمولی هم هست .

در مورد رشته ها و بازار کار ۳ تا رشته هست آموزش مترجمی و ادبیات که تو هرکدوم بخونی راه بیای کار کردن تو اون یکی رشته هم هست مثلا میتونی آموزش بخونی ولی کارای ترجمه هم بکنی و برعکس ولی جدا جدا بخوام توضیح بدم

آموزش بیشتر به نحوه تدریس و طرح آزمون و ایناست تو دانشگاه و کلا تو دانشگاه جز یکی دو ترم اول در واقع زبان انگلیسی یاد نمیدن و درسای تخصصی رشته رو یاد میدن و داشتن سطح زبان متوسط توی هر سه تاش ضروریه 

کار تو آموزشگاه یا تولید محتوا و دوره یا مدارس غیرانتفاعی یا تدریس خصوصی و .... 

ترجمه هم بیشتر روی اصول انواع ترجمه کار می‌کنند و آخرش میشه کار تو دارالترجمه یا شرکت هایی که مترجم میخوان یا هتل و ... 

ادبیات جدای از اینکه باهاش کار ترجمه و آموزش میشه انجام داد اگر ادامش بدی میتونی استاد دانشگاه هم بشی ولی نسبت بهه اون دوتای دیگه درس هاش سنگین تره، تاریخ و فرهنگ و ادبیات و رمان های قرن های پیش رو میخونید و خب بار علمیش بیشتره و مهاجرتش هم بهتره 

در مورد بازار کار زبان الان چون هوش مصنوعی اومده نمیشه انکار کرد یکم بازار کارش اشباع شده و خوب نیس چون جدای هوش مصنوعی دست هم توش زیاده و الان اکثرا ی چیزایی از انگلیسی بلدن ، ولی اینجوری نیست بگیم کلا تهش بدبختیه کسی که علم و سوادش رو داشته باشه و تو رشته خودش تاپ حساب بشه خیلی جای پیشرفت داره و میتونه درآمد داشته باشه 

خب جونم برات بگه که اولا فکر نکن آسونه چون تو چند سال اخیر هر بار یک قسمت رو از منابع ارشد و دکترای ...

خیلیییییی ممنونم🤍