2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش کوچیکم باش دعوا کردم  رف اتاقم زیرتخت نداربهداشتیامو برداشت رفت تو سالن پرتشون کرد جلو ...

چه داداش  کثیفی توام شورتشو پرت کن

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
من رفتم دستشویی نواربهداشتی بردم تونایلون زاه میرفتمم صدامیداد داداش کوچیکم گفت فکرنکن نمیفهمم پفکا ...

بگو فضولی تو خودت پسری هزاربار کار میکنی اونجاتو

من نامزدم اینجور مواقع از عمد اذیتم میکنه ک عصبی بشم بعد میگ عهههه پریووووووودییییی  مثلا میخا ...

چون خودشم میشه توام سر به سرش بزار

ازدواج نکردم ولی این باری که شدم داییمو بابامو همه فهمیدن من پری شدم دست مامانم چقدر من انوقت گریه ک ...

نترس دایی وبابات رفتن اتاق ببینشون بدون لباس اونارو🤣

ما نامزد بودیم من پریود شده بودم بعد هی همسرم زنگ میزد بیا خونمون منم درد شدید داشتم ومیپیچوندم اینم ...

مردا هم میشن🤣

من داداشام خیلی کثیف بازی در میارن.بعد یبار هی ایش ایش میکردم فکر کنم دست یکیشون تو مماغش بود🤢🤢بعد ...

بگو ببند دهنتو شما مردا خودتون نجسید محتلم میشید عوضیه این داداشت

هیچی دیگه فشارم افتاد ضعف شدید داداشم بقلم کرد از پله ها برد پایین حالا یکی دوتا پله هم نبود حول کرد ...

پسرا هم میشن

سلام مامانایی که دختراتون پری شدین لطفا راهنمایی کنید من خودم ۱۲ سالگی پری شدم مامانمم یادش نیس چن سالگی اما الان خواهرم ۱۳ سالشه پری نمیشه بعضی وقتا میگه زیر شکمم درد میکنه موی زائد و ایناهم توی نواحی خصوصی رشد کرده و اندام هاشم رشد کردی چن بارم بخاطر دردش بردیم دکتر ولی قرص چرک خشک کن دادن گفتن شاید عفونت داده ولی انوز پری نمیشه بعد خوردن قرصا کمتر شکمش درد میگیره من خودم دوسال بعد پری اولم تنبلی گرفتم و الانم بدون قرص پری نمیشم میترسم اینم یه چیزیش باشه بنظرتون دیره ببرم دکتر متخصص یا هنوز وقت داره؟ البته من سبزه م و استخوان بندی درشت اون بوره و استخوان بندی ریزه توروخدا راهنمایی کنید

خودت گل .....  پیرهنت گل.....