2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این کارو نکن لااقل هبه مهریه انجام بده که قابل برگشتنه....یه وقت نری ابراء کنی مهریه روووو....دیگه هیچوقت نمیتونی رجوع کنی بهش...بخدا یه ماه بعد پشیمون میشی و سودی نداره

دنیای مجازیه😇ولی قلبا واقعی میشکنه
این کارو نکن لااقل هبه مهریه انجام بده که قابل برگشتنه....یه وقت نری ابراء کنی مهریه روووو....دیگه ه ...

هبه و ابرا چیه من اصلا اطلاعی ندارم شوخی شوخی نوشتیم که من مهریه ام رو بخشیدم به شوهرم و امضا و اثر انگشت زدم میخوام بدونم چقدر اعتبار داره؟

هبه و ابرا چیه من اصلا اطلاعی ندارم شوخی شوخی نوشتیم که من مهریه ام رو بخشیدم به شوهرم و امضا و اثر ...

اون فکر کنم اعتبار نداره همونم پاره کن ولی ثبت رسمی نری انجام بدی....ابرا مهریه یعنی من شوهرمو از دادن مهریه بری میکنم یعنی هیچ دینی بهم نداره و من حق اعتراض ندارم ولی هبه قابل برگشتنه

دنیای مجازیه😇ولی قلبا واقعی میشکنه
اولاشما چرا شوخی شوخی اینکارو کردی ثانیا همه جا پر از محضر خب برو بپرس تا اونجایی که من میدونم نه ...

از یه وکیل و یه محضر دار پرسیدم اعتبار نداره بخشش مهریه فقط به صورت رسمی در دفتر اسناد رسمی اعتبار داره

خانمی پسرتون حرف زد کامل  پسرم نزدیک دو سالشه دو سه  کلمه بیشتر بلد نیست  اونم باید ...

اره عزیزم خداروشکر خیلی بهتر شده....یدفعه شروع کرد به حرف زدن ...البته محدود کردن تلویزیون و گوشی خیلی تاثیر داره

اره عزیزم خداروشکر خیلی بهتر شده....یدفعه شروع کرد به حرف زدن ...البته محدود کردن تلویزیون و گوشی خی ...

خانمی الان چند سالشه 

جمله هم میگه 

کار خاصی کردین که صحبت کنه 

یا فقط همین کم کردن تی وی و گوشی 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️