2777
2789
عنوان

باز شدن بخیه زایمان طبیعی قسمت پرینه

10278 بازدید | 36 پست

سلام عزیزان من ۱۴ روزه زایمان طبیعی کردم بعد از ۵ - ۶ روز متوجه شدم بخیه های قسمت پرینه باز شده و اندازه یه بند انگشت یه سوراخ ایجاد شده 

رفتم پیش دکترم میگه بیا دوباره بخیه کنم چون جای حساسه و تایید کرد که باز شده ولی هرگز دیگه نمیخوام درد بخیه رو تجربه کنم خیلی خیلی اذیت شدم سر زایمان و بخیه و ...

هنوز هم بخیه های قبلی نیفتادن

لطفا اگه راهکاری دارید که خودش جوش بخوره بهم بگید

روزی ۲- ۳ بار با سرم شست و شو میشورم و با گاز استریل خشک میکنم و بعد سشوار میکشم

و بعد از هر بار دسشویی رفتی هم سرم میزنم و با سشوار خشک میکنم

خیلی اذیتم اصلا نمیتونم روی باسنم بشینم و به بچه ام شیر بدم درد هم دارم حال روحیمم داغونه از این بابت

خواهش میکنم اگه تجربه دارید کمکم کنید

حتما بخیه کن زنداییم بخیه نکرد گوشت اضافه زد ی عمل وحشتناکی انجام داد میگف میمردم خیلی بهتربود

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم منم خاطره بخیه خیلی تو ذهنم بدتر از خود زایمان شده.اگه واقعا دکتر گفته بخیه کن به نظرم انجام بده چون بعد ممکنه زشت و فرو رفته بمونه بیشتر اذیت شی.ولی برا خوب شدن بخیه پماد ترمیم بخیه از داروخونه بگیر بزن

وای یاد خودم افتادم ک نمیتونستم بشینم بلند شم جیغم درمیومد. فک نکنم بجز اینکه دوباره بخیه کنه راهی ...

وای سزارین اون همه بخیه ادم راحت پامیشه  خدایی بهترازطبیعیه

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

تبریک میگم قدم نو رسیدتو  قدمش خیر باشه الهی عزیزم فقط باید بخیه بزنی نمیشه که برو پیش یه دکتر دیگه که با بی حسی قویتر بخیه بزنه این درداتم طبیعیه دیگه برا همه هس به مرور زمان کمتر میشه من خودم بخیه هام جذبی بود بعد ده روز باید بریزه دیگه تا جایی که من میدونم

ولی حتما پیگیر باش

ایشالله زودتر خوب بشی عزیزم

دیگه واقعا تاب و توان درد رو ندارم برام مشکلی نیست اگه گوشت اضافه بیاره ولی اذیت نکنه و درد نداشته باشه راضیم شکلش اصلا برام مهم نیست

خیلی داره سخت میگذره یعنی هیچ کس نبوده خودش جوش بخوره و خوب شه؟!😭

وای سزارین اون همه بخیه ادم راحت پامیشه  خدایی بهترازطبیعیه

اوووف نمیدونم واقن،،وقتی اومدم توبخش یه خانوم هم اتاقیم بود که سزارین بود اون دیگه حالش خییییلی بد بود یه سانتی متر نمی‌تونست تکون بخوره.باز من چندبار بلند شدم رفتم دستشویی،ولی اون نمی‌تونست حتی پهلو به پهلو بشه.ولی من وقتی اومدم خونه یعنی نشتسن و بلند شدن خیلی سخت بود انگار بخیه ها کش میومد وای بخدا دردم میاد فکرمیکنم بهش

عزیزم ب دکترت بگو بی حسی موضعی بزنه بهت  بعد بخیه کنه.. واجبه حتمن برو .. وگرنه یا بد جوش می ...

من بدنم به بی حس جواب نمیده یا خیلی کم بی حس میشه

دکترم میگفت بیا لیدوکایین بزنم و مجدد بخیه کنم با اینکه که اصلا آدم بی حس نمیشه 

کارم شده گریه نمیدونم چکار کنم

اوووف نمیدونم واقن،،وقتی اومدم توبخش یه خانوم هم اتاقیم بود که سزارین بود اون دیگه حالش خییییلی بد ب ...

عه من سزارین بودم راحت میرفتم میومدم حتما بستگی ب دکترم داره