2777
2789
عنوان

باز شدن بخیه زایمان طبیعی قسمت پرینه

| مشاهده متن کامل بحث + 10415 بازدید | 36 پست
تبریک میگم قدم نو رسیدتو  قدمش خیر باشه الهی عزیزم فقط باید بخیه بزنی نمیشه که برو پیش یه دکتر ...

ممنون عزیزم

فکر بخیه دوباره هم تنمو میلرزونه کاش راهی باشه

روزی صدبار میگم چه غلطی کردم

الان ۱۴ روزه گذشته بخیه هایی که باز نشده هم هنوز نیفتادن انگار یکی داره بدنمو از داخل با یه نخ میکشه خیلی درد میکنه

درکت میکنم منم خاطره بخیه خیلی تو ذهنم بدتر از خود زایمان شده.اگه واقعا دکتر گفته بخیه کن به نظرم ان ...

پماد ترمیم هم گرفتم ولی چون خونریزی دارم اصلا نمیشه استفاده کرد که چون خون هم داره از همین قسمت میاد دیگه

صابون انتی باکتریال هم گرفتم و شست و شو میدم هر روز دیگه نمیدونم چه کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چخبره چقد زیاد..بچتون درشت بوده؟باورت میشه من اصلا نمیدونم چندتابخیه خوردم😐😐😐 چند کیلو بود..

نه بابا بچه ام طفلی خیلی هم ریز بود ۲۸۰۰ بود همش

اما چون سر بچه توی کانال زایمان گیر کرده بود و داشت خفه میشد هی تند و تند برش میزدن که بچه راهش باز شه بیاد بیرون

وای دلم نمیخواد هیچ وقت اون لحظات رو به یاد بیارم بس که سخت بود

نه بابا بچه ام طفلی خیلی هم ریز بود ۲۸۰۰ بود همش اما چون سر بچه توی کانال زایمان گیر کرده بود و داش ...

میفهمم واقن سخته من تا چندماه یهویی یادم نیومد میزدم زیر گریه ،۳۰ تا بخیه تقریبا چندسانت مبشه

میفهمم واقن سخته من تا چندماه یهویی یادم نیومد میزدم زیر گریه ،۳۰ تا بخیه تقریبا چندسانت مبشه

نمیدونم چند سانته از اول واژن تا نزدیک مقعد از داخل و خارج بخیه خورده 

منم کارم شده گریه همش میگم یعنی میشه خوب شم؟

[QUOTE=219020853]نمیدونم چند سانته از اول واژن تا نزدیک مقعد از داخل و خارج بخیه خورده  منم کار ...

بد فرمیش برام مهم نیست چون دیگه واقعا دل و توان درد ندارم میدونم اینباز دیگه با یه درد کوچیک هم تاب نمیارم روحیه ام داغون شده و خیلی خیلی میترسم از دردش کاش خودش خوب شه و جوش بخوره ولی اینقدر بازه که بافت داخلیش پیداست😭

ممنون عزیزم فکر بخیه دوباره هم تنمو میلرزونه کاش راهی باشه روزی صدبار میگم چه غلطی کردم الان ۱۴ ر ...

اینکه فک میکنی به بخیه هم تاثیر داره 

الان ترست بیشتره اینجوری

اصن نمیپرسیدی چندتا بخیس

من بچم ۴ کیلو ۱۰۰ بود اصن نپرسیدم چندتا بخیه زدی

الانم چندتا بخیس دیگه اونقد مث قبل زیاد نیس که

اصن من موندم چرا باز شده

سخته ولی تو درد زایمان و تحمل کردی این مقابلش خیلی کوچیکه عزیزم بهشت زیر پای مادره یه کوچولو دیگه تحمل کن بخیه بزن دوباره مسکن بخور برا دردات 

ایشالله خوب بشی زودتر

بمیرم برات خیلی برات ناراحت شدم .یاد زایمان خودم افتادم.مال منم یکی از بخیه هام باز شد گفت بیا بخیه بزن ازبس اذیت شده بودم قبول نکردم.پماد زینک و سرم شست شو زدم.ی سانت پماد میذاشتم جا بخیه بعد از چند روز خودش جوش خورد.خدا کمکت کنه میدونم داری چی میکشی.ادرار هم ک میکردم میخورد به اونجا.سوزش بدی میگرفتم .از اول ابو باز میکردم دور بدنم تا سوزشش کمتر بشه 

برای شفای دخترم ی صلوات میفرستی ممنونم  
اینکه فک میکنی به بخیه هم تاثیر داره  الان ترست بیشتره اینجوری اصن نمیپرسیدی چندتا بخیس من ب ...

چون دیدم خیلی بخیه زدن خیلی طول کشید پرسیدم مگه چند تاست اونم گفت فعلا ۳۰ تا 

تازه بعد این جمله هم داشت همچنان بخیه میزد

من بعد از زایمان که اومدم بخش رفتم سیروس توی سرویس افتادم و از هوش رفتم فکر کنم بخاطر اون افتادنه باز شده چون بدجور افتادم سرم کلی ورم کرده بود و هنوزم بعد از ۱۴ روز درده

پماد ترمیم هم گرفتم ولی چون خونریزی دارم اصلا نمیشه استفاده کرد که چون خون هم داره از همین قسمت میاد ...

وقتی دسشویی خودتو تمیز میکنی و سشوار میکشی بعدش بزن باز فایده داره

بمیرم برات خیلی برات ناراحت شدم .یاد زایمان خودم افتادم.مال منم یکی از بخیه هام باز شد گفت بیا بخیه ...

عزیزم کلی اذیت شدی پس

منم مثل شمام خیلی درد و سوزش دارم همیجور آب رو باز میگیرم تا کارم تموم شه

برای من اون قسمتی که باز شده قسمت پرینه هست یعنی اگه پماد زینک بزارم به نظرتون خوب میشه و جوش میخوره؟

و اینکه با وجود خونریزی چه جوری اینکارو انجام بدم؟