2777
2789
عنوان

باز شدن بخیه زایمان طبیعی قسمت پرینه

| مشاهده متن کامل بحث + 10415 بازدید | 36 پست
عزیزم کلی اذیت شدی پس منم مثل شمام خیلی درد و سوزش دارم همیجور آب رو باز میگیرم تا کارم تموم شه بر ...

والا دیگه نمیدونم .موقع ک خودتو خشک کردی بزن روزی دو بار .زیاد بریز ک اون ناحیه بخیه پر بشه از پماد.سعی کن کمتر بشینی این چند روز 

برای شفای دخترم ی صلوات میفرستی ممنونم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا بچه ام طفلی خیلی هم ریز بود ۲۸۰۰ بود همش اما چون سر بچه توی کانال زایمان گیر کرده بود و داش ...

عزیزم شما دوباره بخیه زدین؟ یا خودش جوش خورد؟ چند وقت طول کشید تا خوب شدن؟ گوشت اضافه نیاورد

ای وااای یعنی جز بخیه راهی نیست

سلام عزیزم شما دوباره رفتی برا بخیه ؟

منم ۲۱روزه زایمان کردم امروز رفتم دکتر گفت بخیه هات باز شده دوباره باید بخیه کنی موندم چیکار کنم از درد بخیه میترسم از مواظبت کردن بعدش بیشتر میترسم شما چیکار کردین رفتین برا ترمیم

عزیزم شما دوباره بخیه زدین؟ یا خودش جوش خورد؟ چند وقت طول کشید تا خوب شدن؟ گوشت اضافه نیاورد

عزیزم دیدم پیام دادین گفتم ازتون بپرسم اگه شما هم زایمان کردین چیکار کردین برا بخیه برا من بخیم باز شده دکترم گفت باید دوباره بزنی میترسم برم واقعا برام سخت گذشته خواستم بدونم شما چیکار کردین؟

عزیزم دیدم پیام دادین گفتم ازتون بپرسم اگه شما هم زایمان کردین چیکار کردین برا بخیه برا من بخیم باز ...

من دکتر رفتم گفت لازم نیس بخیه بزنی خودش جوش میخوره ک متاسفانه نخورد و بعد 6 ماه گفت بیا جراحی. ب حرف دکترت گوش بده و برو بخیه مجدد. و این سری مراقبت زیاد انجام بده