2777
2789
عنوان

سلام بچه ها اگه. زنی شوهرش بمیره زن چی جوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2667 بازدید | 192 پست
بله ولی خب همسرش چه بچه داشته باشه چ نداشته باشه چ بچه ش دختر باشه چه پسر در هر صورت هم ارث میبره هم ...

همه گفتن که اول مهریه

ولی خوبه که همه چیز بیان بشه تا خانم ها به هوای برابری زن و مرد از مهریه نگذرن

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
عزیزم پدر مادرش در قید حیات باشن ارث میبرن بعد برادر؟! برادر که تا جایی که پدرو مادر و همسر و فرزند ...

بله پدر و مادر ارث میبرن ولی اگر فرد فوت شده فقط فرزند دختر داشته باشه ارث به برادر هم میرسه ولی اگر فرزند پسر داشته باشه به خواهر و برادر هیچ ارثی تعلق نمیگیره فقط پسر همسر و پدر و مادر و ارث میبرن اگر هم پدر و مادر در قید حیات نباشن که همسر و پسرش ارث بهشون تعلق میگیره

این کاربری متعلق به یک نفر نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه چرت نگو مگه بچه ای  یا بابات یسره افتاده تو نی نی سایت که بدونه اینجا چجوریه ث چی به چیه

16 سالمه 

لطفا اگ کاری از دستت بر نمیاد توهینم نکن 

جیغ جیغوعه سایتم  اشتباه ماله یه شبه ، می خوام صدا اشتبامو دنیا بشنوه                                                           چرا قهرمان قصم خودم نباشم :)
ممنون انشالله کسی حقشونو.نخوره خعلی سخته بچه هاش کوچولو کوچولو 

یک چیزی رو هم بگم اصولا تو پرونده ی مهریه وکلا درصدی رو به عنوان حقوق خودشون درنظر میگیرن ،پرس و جو کنیدتا وکیل با قیمت پایینتر پیدا کنید و یا اگر تایم خالی و آشنا و مشاور دارید خودتون دنبال کارها بیفتید که نیاز نباشه به وکیل هم پولی بدید

عجب مشاور کم عقلی اینا رو از کجا پیدا میکنین میزنی تو دهنش جوابشو میدادی غلط کرد ای بابا

واقعا دلم میخ اد خودمو بکشم از دیشب تا حالا شوهرم داره میرقصه تو خونه میگه خودت این مشاورو پیداکردی خیلی پرو ترش کرد

گناه من سادگی بود .
اون مشاوره بیشعور بوده همونجا میگفتی خفه شو زر نزن وقتی چیزی از قانون نمیدونی مرد وظیفه شه در هر صور ...

به من مشاور میگه خانم شما هر ماه مثلا ۱ تومن کمک کن به شوهرت اخه این عادلانه هست؟

گناه من سادگی بود .
به من مشاور میگه خانم شما هر ماه مثلا ۱ تومن کمک کن به شوهرت اخه این عادلانه هست؟

بعضی از این مشاورا به جای اینکه مشکل رو حل کنن بیشترش هم میکنن باعث هار شدن مردا همین مشاورا وکیلا و قاضی ها هستن

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
بله پدر و مادر ارث میبرن ولی اگر فرد فوت شده فقط فرزند دختر داشته باشه ارث به برادر هم میرسه ولی اگر ...

این طور نیست عزیزم. اصلا ربطی به جنسیت بچه ها نداره

برادر فقط در صورتی از برادرش ارث می بره که پدر مادر و اولاد برادرش هیچ کدوم در قید حیات نباشن

موردش برای یکی از نزدیکان خودم پیش اومده

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید
خواهش میکنم گلم    

بازم ممنونم واقعا لطف کردی🧡💋

جیغ جیغوعه سایتم  اشتباه ماله یه شبه ، می خوام صدا اشتبامو دنیا بشنوه                                                           چرا قهرمان قصم خودم نباشم :)
بله پدر و مادر ارث میبرن ولی اگر فرد فوت شده فقط فرزند دختر داشته باشه ارث به برادر هم میرسه ولی اگر ...

https://eadl.ir/news/-سوال-ایاخواهر-و-برادر-از-برادر-متوفی-فوت-شده-خود-ارث-میبرند

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید
نه گلم برعکس میگی بچه داشته باشی ارث بیشتری میبری خوب یک چهارم بیشتر از یک هشتم  اگربچه نداشته ...

عزیزم با دقت نخوندی حتما بچه داشته باشی کمتر میبری که بیشترش به بچه برسه بچه نداشته باشی یک چهارمه

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
خواهش میکنم فقط لینک تاپیکتو بزارم ؟ مطمئنی نی نی یار پاک میکنه ؟

بله قبلا چن تا اینطوری دوستام گذاشتن پاک کرده