2777
2789
عنوان

حالم خیلی خرابه امشب سرهیچی شوهرم یهوجنی شد و همه فهمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 36 پست
زندگیم چندساله شبوروز گریه و ناراحتی حس میکنم مخم معیوب شده ازین همه ناراحتی 

اگه منتظری یکی از راه برسه به زندگیت سر و سامون بده سخت در اشتباهی، کسی جز خودت نمیتونه برات کاری کنه اول قدم اینکه کینه از شوهرت رو بریز دور چون کینه آرامشت رو ازت میگیره نمیتونی زنیت بخرج بدی و اوضاع رو درست کنی دوم قدم اینکه همیشه از خوبی هاش بگی حتی اگه کوچیک باشن مثلا اگه ظرفی برات میشوره یا خرید خونه رو میکنه قربون صدقه ش بری مردا طبع بچه رو دارن دوست دارن مدام ازشون تعریف کنی یواش یواش جذبت میشه و کلی کارای دیگه که خودت بهتر از من میدونی چون تو هم زنی من با همین کارای ریزه ریزه شوهرم رو اهل کردم ولی خیلی زمان برد اگه اهل رابطه جنسی باشه که دیگه همه جوره زمین بازی دست توعه فقط رابطه زناشویی رو برای نزدیکتر شدن بهش استفاده کن نه اهرم فشار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا عیب نداره،تو همه خونه ها ازین بحثا هس،مگه فک میکنی جاریت همیشه خونش گل و بلبله

جاریم خیلی زرنگه گوش شوهره دستش شوهره باوجود خستگی ۲۴ساعت هرروز میبرش بیرون اما من که اهل گشتن نیستم و کسیم ندارم بزور دعوا براچنددقیقه ماهی یبار میریم

کیی فراموش میکنه جاری خبرچینم که الان کل شهروخبردارکرده بخدا چیزخاصی نگفتم بهش یلحظه جنی شدی با حرص ...

بیخیال جاری کیلویی چند؟!!! زندگیت رو بچسب اگه میخوای زندگیت درست بشه ول حرف اطرافیانت کن ، شرمنده خواهرم ببخش چون زندگیم آروم شده خواستم تجربه ام رو به شما هم منتقل کنم وگرنه کوچکتر از اونی هستم که بخوام نصیحت کنم

چجوری میشه یادم بدی خیلی داغون شدم از امشب حس میکنم بچم خوردمیشه بااین رفتارا 

من سر بچه اولم شش ماهه بودم که دستم رو کشید و پرتم کرد ته اتاق جلو خواهراش و مادرش،ناراحت شدم دروغ چرا ولی به خودم گفتم اونا باید خجالت بکشن با این پسرشون، به هر حال باید صبور باشی، با اون چیزایی که براش مهمه خیلی مخالفت نکنی و خودت هم بخوای که همه چیز رو رو به راه کنی،درست میشه چون خدا بین زن و شوهرها محبت ایجاد میکنه فقط زمینه ش رو خودت به وجود بیار