2777
2789
عنوان

حالم خیلی خرابه امشب سرهیچی شوهرم یهوجنی شد و همه فهمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 36 پست
یه حرف ساده و تنش یهویی اینکه نتونستم باهاش خونه کسی برم ک واجب بود اما شرایطشونداشتم یهوعصبی شد و د ...

بیخیال زندگی تو بچسب ، هر مردی یه نقطه ضعفی داره ، با دلش پیش بری عبدت  میشه ولی زمان میبره صبور باش به قول قدیمی ها با پنبه سر ببر، این حرفا رو از روی تجربه میگم 

عزیزم😔😔😔 انشالله همسرت متوجه رفتار اشتباهش بشه و این روزات جبران بشه.

نمیشه کاش بره فقط کاش خیانت کنه بتونم راحت جداشم کاش عذابایی که از روز عروسی تاالان بهم داده جلوچشام پس بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجا که گفتی  شوهرت  اصلا شما رو نمیبینه رو‌کاملا درم می‌کنم 

شوهر من مثل یه دیوار.    کر کور لال 

صبح پا میشه یه تیکه نون بر میدارم  میشینه یه گوشه میز صبحانه میخوره ، اصلا نمیگه تو با بچه ها صبحانه خوردید یا نه 

یعنی قشنگ کور مطلق 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

خب چرا دعواتونو میبرید جلو دیگران،سکوت میکردی بعدا تو خونه راجع بهش صبحت میکردین

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
بیخیال زندگی تو بچسب ، هر مردی یه نقطه ضعفی داره ، با دلش پیش بری عبدت  میشه ولی زمان میبره صبو ...

چجوری میشه یادم بدی خیلی داغون شدم از امشب حس میکنم بچم خوردمیشه بااین رفتارا 

کیی فراموش میکنه جاری خبرچینم که الان کل شهروخبردارکرده بخدا چیزخاصی نگفتم بهش یلحظه جنی شدی با حرص ...

اصلاً حرفهای جاری و اینکه صداتونو شنیدن برات مهم نباشه، آدمی که ازشنیدن دعوای دیگران خوشحال بشه یا خبرچینی کنه....باید دلت بحالش بسوزه و بی اهمیت باشی.

فقط ببین چطور میتونی رو رفتار همسرت مسلط باشی

پیش خودش مریض شدم اصلا براش مهم نیس 

میدونم 

ولی متاسفانه الان اصلا مهم نیست چرا مربض شدی ، باید خودت رو‌ نجات بدی ، 

حرف جاری و بقیه رو ور کن ، فقط فقط به بچت و‌خودت فکر‌ کن 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
خب چرا دعواتونو میبرید جلو دیگران،سکوت میکردی بعدا تو خونه راجع بهش صبحت میکردین

بخدا اصلا دعوا نبود یه حرف زد میدونست براموضوعی دلگیرم و بچم بیقراره گفتم نمیام یدفعه رفت و جلو خونوادش کلی بدوبیراه گفت و یه پیام تلخ فرستاد و جلوشون شکستم

اصلاً حرفهای جاری و اینکه صداتونو شنیدن برات مهم نباشه، آدمی که ازشنیدن دعوای دیگران خوشحال بشه یا خ ...

فقط با خفه خون گرفتن باید مسلط بشم ببین تاصبح عذاب میکشم شاید تاچندروز داغون باشم ولی اون فردا بادوتاحرف یادش میره ومیگه من کاری نکردم که اتیش میگیرم ازش

بخدا اصلا دعوا نبود یه حرف زد میدونست براموضوعی دلگیرم و بچم بیقراره گفتم نمیام یدفعه رفت و جلو خونو ...

حالا عیب نداره،تو همه خونه ها ازین بحثا هس،مگه فک میکنی جاریت همیشه خونش گل و بلبله

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
دلم نمیخواد بچم خورد بشه سراین بازیای چرت و رفتارا

ببین منم مثل خودت 

این رو تو‌گوشت فرو کن 

میخوای زندگیت تغییر کنه ، باید خودت تغییر کنی 

وگرنه هیچ کس کاری برات نمیکنه