2777
2789

عصر یکی از همسایه ها آیفون خونمونو زد گفت ک ماشینتونو ببینید داغوون شده شیشع‌ش شکسته .‌

واقعا اون شیشع خیلی خیلی خیلی گرونه . چون فابریک بوده یعنی فابریک ماشین بابام بودع ‌‌

ماشین مامانمم بیرون تو کوچمون پارک بوده منتها نمیدونم چرا فقط ماشین بابامو سنگ زدن .‌تقریبا میشع گف ب احتمال ۶۰ درصد اون آدمی ک اینکارو کرده با بابام دشمنی داشته . 

چون اگ با کل خانواده دشمنی داشت ماشین مامانمم داغوون میکرد . و همچنین اگر دزد بود وقتی شیشه رو کامل شکوند ، ماشین رو میدزدید . و می برد .‌

نظر شما چیه؟ 

باید چیکار کنیم ؟ 

من میگم ب اون سنگ دست نزنیم و بریم انگشت نگاری تا بتونن اثر انگشتو پیدا کنن . ببینن کی اینکارو کرده . !

مشکلمونم اینجاس ک بابامم زیاد پیگیر نیست .

هوفففف

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

حوصله داری ها😂منم مثل باباتم😂😂

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصله داری ها😂منم مثل باباتم😂😂

خب باید پیگیری بشه .‌

حق آدم ک نباید همینطوری پایمال شه🤐

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
چندبرابر اون شیشه باید خرج کنید برا انگشت نگاری 

واقعا؟ 

یعنی چقدر خرج بشه،؟

آره هرکی بوده خصومت شخصی داشته،نزدیک به ماشین دوربین مدار بسته نیستش 

دقیقا 

نظر منم همینه ‌

ن والا اینجا دوربین نیست اصلا . 

اگر هم باشه تو کوچه های دیگس . 😭

اره 😅😅یه جوری قرصو محکم گفته با سنگ پــــــنــــج کیـــــــــلویـــــی😅

چرا بیخودی حرف اضافه میزنی؟! 

مجبوری نیا تو تاپیک 

عجبا!🤣

چن وقت پیشم رو ماشین ما یه خط عمیق انداختن تازه دو روز بود خریده بودیمش صفر بود    یعنی کا ...

الان داشتی مسخره میکردی!🤣

حالا داری گریه می کنی؟ 

برو خودت تاپیک بزن تو تاپیک خودت بگو کاربر

عزیز من مغازه شوهرم رو شیشه هاشو شکسته بودند اونم شاگردش که معتاد بود و نمیدونم بعد یکسال از اخراجش چرا یادش اومده زده بود .پلبس اومده بود گفت چیزی ندزدین یا کسی آسیب ندیده بی خیالش شید هر چی گفتیم تین سنگ این پارچه اینم مردم که دیدن هیچ فایده ای نداشت گفت ما بگیریم دادگاه ولش می کنه.باباتو اذیت نکنید میدونه فقز تعصابش خراب میشه

عزیز من مغازه شوهرم رو شیشه هاشو شکسته بودند اونم شاگردش که معتاد بود و نمیدونم بعد یکسال از اخراجش ...

واقعا عزیز دلم؟ 

خب جرا؟😭 

چرا پیگیری نمیکنن آخه . 

آره بابامم میگه سرم شلوغه وقت پیگیری و حوصله پیگیری هم‌ندارم‌.

فردام بابام میرن نمایندگی شیشه رو درست کنن.

ولی این حق نیست واقعا!