2777
2789
عنوان

شیشه ی ماشینمونو با سنگ ۵ کیلویی شکوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 24 پست
خوبه بازم کمک میکنه شاید کسی بود که شما شناختینش 

نمیدونم والا . 

خدا کنه مشخص بشه.‌یا خوده طرف اگ فامیل بود یه سوتی بده متوجه بشیم . 

چون بابام اهل پیگیری نیستن آخه🥲 .

شهرمونم کوچیکه همه ب هم اعنماد دارن . برای همین اصلا دوربین نذاشتن خونه هاشون

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
واقعا عزیز دلم؟  خب جرا؟😭  چرا پیگیری نمیکنن آخه .  آره بابامم میگه سرم شلوغه وقت ...

شما هم مثل من اولشه وقتی میرید دادگاه اونوقت با واقعیت روبرو میشید. هزینه هم داره همچین مجانی کاری نمی کنند تازه اگه قاضی حال خوندن پرونده رو داشته باشه و عصبانی و بی حوصله نباشی ممونه بهتون بی احترامی نشه ولی اذیت میشید مگه خودتون از پرسنل سمت دار دادگاه باشید یا کسی رو داشته باشید وگرنه مهمتر و خطرناکتر از این رو بی خیال میشند و علافت می کنند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما هم مثل من اولشه وقتی میرید دادگاه اونوقت با واقعیت روبرو میشید. هزینه هم داره همچین مجانی کاری ن ...

بله درسته .‌ممنونم عزیزم 

متاسفانه نمیشه انگار پیگیر شد با این وجود

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
خوبه همون که شهر کوچیکه ايشالله یکی دیدتش و بهتون میگه 

ممنونم .

ایشاللا🌸

چجوری فهمیدی سنگ‌چند کیلوعه؟؟؟🤔🤔🤔🤔

مربوطه ب تو؟؟🤔🤔🤔🤔

همینو بگو    

مربوطه ب تو؟؟؟ 

ربطشو ب تو متوجه نمیشم🤣🤣🤣🤣