2777
2789
عنوان

مشکل حرفای همسرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 56 پست
نع...ولی بیمار نمیباشد این اقا احیانآ؟؟؟؟کی ب خانمش از این حرفا میزنه؟؟؟

والامن فقط چشم غره میرم نگران بچه هامم.حتی اعصابش خوردباشه ب پدرمادرم فحش میده بخودم ...منم چیزی نمیگم اروم شه فقطططططط بخاطر بچه هام ک بخاطر اوردنشون ب این دنیا پشیمووووووونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خانواده ش رفت و آمد دارین ؟ 

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
الهی بگردم تروخدا جلوش وایسا منم ی مدت تودعواها لال بودم الان ک جواب میدم جموجورشده

من جواب بدم هرچی توخونه داریم پرت میکنه توحیاط میشکنه منم خیلی میترسم بخوره تو سره بچه هام.یاچاقوبرمیداره 

وای دلم گرفت ...  وقتی بهت فحاشی یا توهین میکنه بهش نخند جوابشو نده نگاهش نکن حتی اگر پشت سرهم بهت توهین کرد حتی ممکنه بدتر کنه وقتی بها ندی میفهمه چقدر بی ارزشه ..    

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
والامن تاحالا فحشی چیزی بهش ندادم از اول نامزدی همونه.تازه هرروز پدرمادرمو فحش میده حتی بشوخی.منم با ...

آره شوهر منم خیلی بد دهنه،هرچی فحش که فکرشو بکنی تو دعواها بهم میده،در صورت عادی هم بعضی وقتا یه چیزی میگم میگه گوه نخور یا زر نزن،من که سپردمش به خدا،خودش جوابش رو بده

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
با خانواده ش رفت و آمد دارین ؟ 

بله جلوی خونوادش تودعوا همه چی میگه یبار جلواوناگفت پدرت گداس چون بمن پول نمیده وکمک مالی نمیکنه درحالی ک پدرم کارمنده و هرچی ازدستش برمیومد براش کرد ولی الان قهرن

واقعا چطوری اجازه میدین؟!یعنی چی آخه؟

من وهمسرم همدیگرو حتی "تو"هم خطاب نمیکنیم و "شما"به کار میبریم،اینو نگفتم ک خدای نکرده فخر بفروشم بلکه گفتم که بدونید نه عزیزم بقیه اینجوری با همدیگه صحبت نمیکنن و همسر شما کاملا غیر معمول باهاتون صحبت میکنه  و شما نباید این اجازه رو بهش بدین

بله جلوی خونوادش تودعوا همه چی میگه یبار جلواوناگفت پدرت گداس چون بمن پول نمیده وکمک مالی نمیکنه درح ...

چرامردا اینجوری شدن انگاری ازیه قالب دراومدن 🤔عادت دارن پشت سرخانواده زن زر بزنن

خدایا شکرت