2777
2789

بر خلاف بیشتر خانما من فوبیای سزارین دارم حتی نمیتونم فکرشم بکنم

ولی خب بعضیا میگن راحته

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان من دوتا بچه ای اولمو طبیعی زاییدم ولی بعداز مشکلی که واصه بچه دومم سرزایمان پیش اومد دیگه قید بچه دارشدنو زدم ولی بعدپنج سال الان ناخواسته باردارشدم ب هیچ وجه نمیتونم طبیعی دیگه زایمان کنم 

توروخدا اگه کسی تجربه داره بیاین بگین من اولین تجربه ی سزارینمه خیلی میترسم یعنی کسی نیس تجربشو بگه& ...

فکر نکنم از طبیعی وحشتناک تر باشه . موقع جراحی که هیچی نمی‌فهمی و با شنیدن صدای بچه میفهمی جراحی تمام شده . درد داشتن یا نداشتن بعدشم هم به دکترت بستکی داره هم به بدن خودت . بلاخره جراحیه درد خواهی داشت که با شیاف آروم میشه. من خودم مشکلی نداشتم . البته چیزی که خیلی مهمه اول اینه که بی حسی بهتره دوم اینکه وقتی بهت اجازه راه رفتن میدن و راه بری و‌نترسی ، یکم که تو همون بیمارستان قدم بزنی دردت تا حد خیلی زیادی از بین میره

چهار بار؟ چهارتا بچه دارید؟ مشکلی ندارید؟؟؟ دلیل سزارین شدنتون چی بود؟ عوارضی ندارید ...

☺️

بچه اول تو یه سانحه از بین رفت

خودم خواستم سز بشم از طبیعی میترسیدم

الان سه تا دارم اخری ناخواسته بود

نه هیچ مسکلی ندارم بیمارستان خصوصی بودم همشو

❤️