2777
2789
عنوان

یه نظرتون مشکوک نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 37 پست
الان زنگ بزنم میفهمن منم بمون بعد یه هفته اینا زنگ میزنم البته اگه شوهرم زنگ بزنه میخوام بگم برو گو ...

من جات بودم صبر میکردم بعد دو سه روز که یادش رفت از شماره ناشناس زنگ میزدم به طرف.اصلا هم نمیگفتم از گوشی دوستت زنگ بزن به دو دلیل:

۱- حساس میشه به موضوع و بیشتر محافظه کاری میکنه

۲- اگر واقعا همچین جیزی نباشه پیش دوستش زشت میشه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فک کنم شوهرت راس میگه چن اگه یکم دقت کنی ب پیام میفهمی...ببین اخر پیام گفت بووس؛؛اگه زنه منتظرش بوده و اون نیومده ازش گله میکنه ک چرا نیومده ن اینکه بوس براش بفرسته و این نشون میده ک واسه حساس کردن تو و شوخی دوستانه دوستاش اینکارو کردن...دوم اینکه گوشی ک خونه اس و شوهرت از کجا میدونه ک ی نفر پیام داده و همچین چیزی گفته جز اینکه دوستاش بهش گفته باشن و همچینکاری کرده باشن تا سر بدسر همسرت بزارن 

الکی شک نکن و همسرتو تحقیر نکن جلوی دوستاش🤗❤️

عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست...!💕°
راس میگی همین کارو می کنم

انشالله هیچی نیست و همش یه شوخی خرکیه☺🌷

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
عزیزم فک کنم شوهرت راس میگه چن اگه یکم دقت کنی ب پیام میفهمی...ببین اخر پیام گفت بووس؛؛اگه زنه منتظر ...

نمیدونم آخه اون نگفت خودم گفتم یکی پیام داده بهت یهویی لحن صداش تغییر کرد انگار ترسید این منو به شک انداخت

تماساشونم چک کردم بیشتر شوهرم بهش زنگ زده و بیشترشو طرف رد تماس داده

[QUOTE=218907990]نمیدونم آخه اون نگفت خودم گفتم یکی پیام داده بهت یهویی لحن صداش تغییر کرد انگار ترسید این منو به شک ...[/QUOT        نمیدونم چی بگم ولی ی هفته صبر کن ب شمارهه زنگ بزن تا مطمن شی 

عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست...!💕°